Didžiosios praeito amžiaus stiliaus ikonos buvo žmonės, kurie aklai nesekė mados tendencijų, tačiau turėjo savo išskirtinius derinius ir įvaizdžius, kurie juos ir darė išskirtinius nei įdomius. Prisimink Marlene Dietrich, Marlene Monroe, modernias stiliaus žvaigždes Tilda Swinton, Olivia Palermo ar Sienna Miller.

Tiesa, nemaža dalis šiandienių itin stilingos aprangos pavyzdžių ateina ir iš paties mados verslo: Karlas Lagerfeldas, Anna Wintour, Kate Moss. Visi jie – stilingi, atrodo fantastiškai, kartais net sunku perprasti, ką jie vilki.

Tačiau sutiksi, kad jie akivaizdžiai aklai neseka mados tendencijų vien tik dėl to, kad jos tokios yra. Jie tiesiog puikiai žino, kas jiems tinka ir kas jiems patinka. Jų stilius ikoniškas dėl to, kad jis autentiškas.

Atrask savo individualius įkvėpimo šaltinius ir ryžkis skanioms stiliaus permainoms.

Kad ir po nedidelį žingsnį kasdien!

Agnė Gilytė

Semkitės įkvėpimo iš Paryžiaus gatvės mados:

O gal jums artimesnis skandinaviškas gatvės stilius? Pateikiame inspiracijų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)