Nors pati visuomet simpatizavau berniokiškam stiliui: džinsai, patogūs sportiniai bateliai ir oversize tipo marškiniai, tačiau net ir aš vasarą neatsispiriu suknelėms.

Kalbėti apie šio sezono suknelių tendencijas nežinau ar verta. Visų pirma, dėl to, jog ši tema apdainuota jau šimtus kartų, visų antra dar ir dėl to, jog ši vasara kaip niekad dėkinga orais. Ji netelpa į jokius mados rėmus. Pasirinkimo daug, stilių ir siluetų įvairovė - neaprėpiama.

Apskritai, diktuoti tendencijas yra kiek nepraktiška. Juk mūsų, stilistų, darbas – atskleisti žmogų, o ne drabužį. Be to tikiu, kad ir tau smagiau, kai vilki kažką, kas tau tinka, su kuo jautiesi patogiai ir tiesiog savimi.

Mano šio sezono topas – shirtdress, kitaip tariant marškiniai-suknelė. Šio tipo suknelėje telpa labai daug: moteriškas stilius dera su berniokišku, ji tinka tiek biuruose, tiek paplūdimiuose; prie aukštakulnių ir prie sportinių batelių; prie sunkaus ir prie lengvo makiažo. Žodžiu, tai suknelė chameleonas, persimainanti kaskart, kai tau to reikia.

Todėl šiandien noriu tave įkvėpti ir parodyti kaip vieno tipo, gana paprasta suknelė, gali tapti daugiafunkciniu drabužiu kiekvienoje gyvenimo situacijoje.

Prie jūros. Kai norisi kažko lengvo, patogaus, bet kartu labai vasariško. Svarbiausia čia audinys – man tobuliausias linas arba plona medvilnė, viskozė, kuri leidžia odai kvėpuoti, lengvai išdžiūsta ir nevaržo judesių.

Marškinių suknelė

Moderni miestietė. Suknelė-marškiniai puikiai tinka eksperimentams, daugelis jų atsisega iki pat apačios, tad kodėl gi nepabandžius jos dėvėti su džinsais? Puikiai atrodys su basic tipo baltais marškinėliais, ji bus tarsi ilgas švarkas. Tiesa, gali pabandyti surišti jos prasegtus kraštus ties juosmeniu – bus dar viena aprangos variacija.

Marškinių suknelė

Sportiška. Lakstymui su vaikas ar šunimi reikia kažko labai patogaus. Kuo platesnė suknelė – tuo jausiesi geriau.

Marškinių suknelė

Biuro dama. Manau, suknelė-marškiniai šią vasarą turėtų užkariauti ir biurus. Juk tai taip patogu ir atrodo labai rafinuotai. Marškinių tipo apykaklė suteiks oficialumo, ilgis žemiau kelių – rimtumo, o viską įrėmink aukštakulniais ir atrodysi pasakiškai.

Marškinių suknelė

Vakarėlis. Šiek tiek paslapties visada žadina vaizduotę, todėl vakarėliuose nebūtina apsinuoginti. Sodraus audinio suknelė su apykaklės ir rankogalių marškinių detalėmis gali atrodyti puikiai tiek kokteilių vakarėlyje, tiek prabangioje vakarienėje.

Marškinių suknelė

Diena sodyboje. Kartais viskas ko reikia – laisvė. Prailginti vyriško tipo marškiniai gali puikiai tarnauti kaip suknelė. Jei laisvumo šiek tiek per daug – perjuosk juos dirželiu, o dar geriau – spalvinga skarele.

Marškinių suknelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)