Kol visas pasaulis šį savaitgalį sulaikęs kvapą stebėjo svarbiausią šių metų renginį – Princo Hario ir aktorės Meghan Markle vestuves, svarsčiau, ką pati rengčiausi į tokias vestuves (na, neturiu ten draugų, tačiau pasvajoti dar niekas neuždraudė).

Tad užmečiau akį, kaip buvo pasidabinę svarbiausių šių metų vestuvių svečiai ir kaip jiems sekėsi išlikti pastebimiems tokiame suknelių ir skrybėlaičių margumyne.

Agnė Gilytė

Spėju, kad šią vasarą ir tavęs laukia bent vienos vestuvės, apie kurias pradėjai galvoti vos gavusi kvietimą: ką reikės apsirengti, pas ką darytis makiažą ir, ar spės ataugti plaukai padoriai šukuosenai? Ir dar milijonas kitų minčių.

Ramiai, pradėk nuo įkvėpimo ir idėjų, kurių gali pasisemti iš ką tik visur kur įmanoma išlinksniuotų karališkųjų tuoktuvių.

Štai kryptys, nuo kurių gali atsispirti, kai svarstai, kas esi arba kuo norėtum tose vestuvėse. Arba šiaip tau svarbioje bet kurioje kitoje šventėje.

Bohema. Tai stilius, kuris vasariškose vestuvėse retai kada pakiša koją. Visų pirma dėl to, jog jis lengvas, gaivus, itin moteriškas. Rinktis plonyčio šilko ar labai kokybiško poliesterio, pastelinėmis spalvomis margintą suknelę, tai gali būti išeitis iš bet kokios situacijos.

Tinkamai parinkusi kiek išsidraikiusią šukuoseną ir šiek tiek laisvamaniškas detales, manau lengvai susikursi bohemiškos gražuolės įvaizdį.

Karališkų vestuvių svečių apranga

Senoji mokykla. Jei nori atrodyti stilingai ir kitaip nei visa masė, pasikapstyk tarp mamos ar senelės nuotraukų, patikėk, tikrai rasi fantastiškų idėjų. O galbūt net ir jų spintose dar kažkas likę? Gera siuvėja visada įpūs šiek tiek gaivos ir štai – tu jau turi tobulą suknelę, kurios jokioje parduotuvėje nebūtum radus.

Patikėk, kartais pažaisti su praėjusio šimtmečio madomis tikrai smagu.

Karališkų vestuvių svečių apranga

Nemirštanti klasika. Planas B – rinktis klasiką. O dar geriau – modernią jos interpretaciją. Klasikinio kirpimo suknelė žemiau kelių ir ilgas palto tipo švarkas, siūtas iš tos pačios medžiagos, atrodys fantastiškai. Saugu. Patikrinta. Stilinga.

Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai

Pastelė. Pastelinės spalvos vasarą yra tobulas pasirinkimas, tik būtinai atkreipk dėmesį į savo odos, akių ir veido spalvą. Turi išlikti matoma, nes kaip matei, yra spalvos, kurios pabrėžia tavo grožį, o yra ir tokių, kurios tave daro lyg nematoma. Būtent jų ir reikia vengti, o kaip jas atpažinti – matuotis, žiūrėti į veidrodį ir dar kartą matuotis.

Prisidėk skirtingo atspalvio audinius prie veido ir stebėkite, kaip keičiasi jo spalva. Išsirink tą, su kuria jautiesi gražiausia, jauniausia ir gaiviausia.

Karališkų vestuvių svečių apranga

Ryškios spalvos. Tai tikras atgaivos gurkšnis, tik su jomis reikia šiek tiek atsargiau. Labai svarbu – niekada neatrodyti gerokai ryškiau ir pastebimiau nei pati nuotaka (juk pati to nenorėtum?). Todėl rinkdamasi ryškią spalvą atkreipk dėmesį į tonus ir pustonius.

Jei renkiesi geltoną – rinkis šiek tiek purvinesnę, lyg su pilka ar balta atskiestą, ne tokią akį rėžiančią. Išlaikyk solidumą. Ir tuomet aksesuarus rinkis subtilesnius. Taip išlaikysi aukštesnį lygį ir sofistikuotumą.

Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai
Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai

Juoda. Ar juodai spalvai vestuvėse – tikrai tik griežtas ne? Sunku pasakyti, taisyklių yra visokių. Joms prieštaraujančių teorijų – tiek pat. Jei klaustum manęs, aš patarčiau rinktis kažką gaivesnio ir labiau pakylėto, šventiškesnio. O jei visgi neatsispyrei juodai (ar kitai tamsiai spalvai) – žaisk aksesuarais: ryškia avalyne, auskarais, lūpų dažais ir kitomis detalėmis.
Karališkų vestuvių svečių apranga

P.S. O jei nenori tokio išbaigto vientisumo, visada gali maišyti stilius ir susikurti šį tą itin originalaus. Laikau kumščius, kad atrastum tai, ko ieškai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)