Nusiteikimas visgi yra labai galingas dalykas. Neseniai buvau apsirgusi (švelniai tariant), tačiau žinojau, kad gulėti lovoje ir gydytis laiko tiesiog nėra! Tiesa sakant, jokie peršalimai manęs dar nebuvo sustabdę. Todėl porą dienų pasilepinusi ramybe, tyliai tyliai ir vėl kibau į darbus. Man taip patinka, todėl sustoti nėra paprasta!

Žinai, koks yra geriausias receptas pabėgti nuo ligos? Atrodyti kaip gali geriausiai ir eiti pirmyn! Vidinis nusiteikimas gali labai daug, lygiai taip pat kaip ir tinkami drabužiai, kurie gali net sveikatą pataisyti.

Noriu tau pristatyti savo balandžio mėnesio TOP 3 derinius, kurie man buvo patys įsimintiniausi. Tikiuosi įkvėpsiu tave pasisemti idėjų.

1. Senoji mokykla. Tikriausiai ir tu mokykloje turėjai džinsinį kostiumėlį, nors džinsas iš mados taip ir išėjo, po to grįžo, tada vėl dingo, galiausiai dar penkis kartus šis ratas apsisuko. Tačiau prisipažink, esi ne kartą pagalvojusi apie džinsinį kostiumėlį su šiek tiek nostalgijos. Tad kaip gi jis atrodytų dabar? Ir kaip jį derinti?

Man labai patinka eksperimentuoti. Todėl išbandžiau kai ką seno-naujo. Džinsinis kostiumas + modernūs iš tolo šviečiantys bateliai ir, žinoma, prie džinso ypač tinkantys mano nuostabieji lininiai marškiniai! Na, o jei visgi nepasiryžti šiam variantui – švarką užsirišk ant pečių ir štai tau modernus įvaizdis.

Agnė Gilytė

2. Ryškios detalės. Ne mano žanras iš tolo šviesti ir stipriai išsiskirti, mieliau renkuosi akcentus, kurie traukia akį, pabrėžia įvaizdį, bet ne šokiruoja, o tik vilioja. Man patinka tai, kas subtilu ir įdomu. Tad šis derinys kaip tik mano ir man – ryškūs stambaus kulno batai (labai mėgstu madingąjį leopardo raštą) ir blizgus švarkas – kartais yra viskas ko reikia, kad galėtum keliauti į vakarėlį.

Agnė Gilytė

3. Mados infekcija. Net ir per itin svarbius renginius mėgstu likti ištikima sau. Mažai tikėtina (niekada nesakau niekada) pamatyti mane vilkint super aptemptą suknelę ar nepatogius aukštakulnius. Aš renkuosi modernumą! Klasikinės baltos kelnės, tuxedo švarkas šilko atvartais, gatvės mados stiliaus marškinėliai ir neįprasti batai (juos avėdama jaučiausi lyg Kerė iš „seksas ir miestas“). Derinys – to die for. Ir į mados pristatymą, ir į pasimatymą – dievinu universalumą.

Agnė Gilytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)