Šiltasis sezonas – puikus metas leistis į romaną su eksperimentu: batai, žiedai, akiniai nuo saulės, rankinės, ryškios skarelės, auskarai – juk taip įdomu vis kitaip konstruoti savo stilių keičiant tik aksesuarus.

Todėl sudariau visų šio sezono TOP aksesuarų, kurie net nuobodžiausią derinį gali prikelti naujam gyvenimui, sąrašą:

1. Mikro akiniai nuo saulės. Visiškas šio sezono topas. Tačiau, dėmesio, jie, deja, nėra kiekvienam (ir ne dėl jų kainos), o dėl formos. Plataus veido, aukštos kaktos ar šiek tiek didesnės nosies savininkai gali tik seilę varvinti, nes šių akinių stilius itin įnoringas. Gal dėl to jie ir yra tokie geidžiami – juk tai, kas neprieinama, visuomet atrodo saldžiau.

Pavasario tendencijos

2. Plastikiniai batai ir rankinės. Na, plastikinė avalynė gal dar neužkariavo Lietuvos gatvių, tačiau tikriausiai ne kartą matei plastikines rankines, kurios žaibiškai išpopuliarėjo ir pas mus. Nešioti tokias rankines galima labai įvairiai – tiesiog sumetus daiktus į vidų arba į plastikinės rankinės vidų įdėjus kitą rankinę. Kaip rašė „Vogue“ – šiame pernelyg didelio savo asmeninio gyvenimo viešinimo amžiuje šios rankinės taps tikru hitu. Be to, tai dar ir būdas pasipuikuoti, ką turi viduje, o gal net ir būdas išsiųsti slaptą žinutę aplinkai!

Pavasario tendencijos

3. Skrybėlės. Norit tikėkit, norit ne, bet orai nenuspėjami ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Mada visuomet reaguoja į aplinką, todėl galvos apdangalai šį sezoną itin populiarūs. Kuriamos ne tik įprastos skrybėlės nuo saulės, bet ir skrybėlės nuo lietaus!

Pavasario tendencijos

4. Forma. Mums, moterims, dažnu atveju rankinėje telpa pusė gyvenimo, tačiau tai jau praeitas amžius! Šį sezoną karaliauja įvairių formų rankinės ir kuo mažesnės, tuo geriau. Jos galbūt savo funkcijos ir neatlieka tobulai, juk į jas vos tilptų tavo išmanusis telefonas, tačiau akis paganyti tikrai yra kur.

Pavasario tendencijos

5. Mini kulnas. Gyvename moterų emancipacijos laikais ir mados industrija nuo to negali atsilikti. Seniai pasakėme „adios!“ korsetams ir suveržtoms suknelėms, laikas sakyti „arrivederci“ ir batams žudikams. Mes turime per dieną sutvarkyti tris šimtus devynis reikalus, todėl patogumas tampa svarbiausiu prioritetu. Čia ant pjedestalo iškeliami batai su mini kulniuku. O svarbiausia, jie ne tik patogūs, bet ir be proto stilingi.

Pavasario tendencijos

6. Printas. Kuriam laikui galime atsipalaiduoti ir pabūti šiek tiek labiau iššaukiantys pamaivos, nei paprastai. Dabar kuo didesnis logotipas ant rankinės ar trikotažo marškinėlių – tuo geriau. Tokie drabužiai ir aksesuarai tampa pagrindiniu derinio akcentu.

Pavasario tendencijos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)