Pamilusi vieną daiktą su juo romaną galiu tęsti beveik visą gyvenimą, štai kad ir vyriško tipo marškiniai – jie visada yra mano spintoje, o su jais galima sukurti krūvas skirtingų derinių ir įvaizdžių. Šio sezono atradimas – sportinis džemperis stipriai konkuruoja su mano mėgstamais lyg per dideliasi (oversize) megztiniais. Ir vieni, ir kiti, tobulai tinka praktiškai prie visko!

Šį mėnesį mano TOP deriniai buvo visi labai skirtingi, bet nepamainomi kasdieninėje rutinoje, ypač kai visada nori atrodyti puikiai ir jaustis patogiai. Mums, veiklioms moterims, patogumas visada žengia koja kojon su stiliumi ir mada?

1. Nepamainomas pieštukas + oversize tipo džemperis. Pieštuko formos sijonas yra visiškas šio sezono sijonų karalius. Be to, būdamas klasikos perlu, jis jau yra tapęs daugumos moterų nepamainoma drabužinės dalimi. Nusprendžiau pieštuką iš biurų perkelti į laisvalaikį.

Kokybiško trikotažo medžiaga suteiks kiekvienam aktyviam laisvalaikiui taip trokštamą judėjimo laisvę, oversize tipo džemperis atsvers gana aptemptą figūros apačią ir sukurs šiuolaikiškumo efektą, na ir žinoma, avalynė – aš renkuosi grubius lygiapadžius su ryškiu akcentu. Tačiau prie šio derinio puikiai tiktų ir sportiniai bateliai, balerinos, sandalai ar batai-kojinės.

• flowers is always a good idea • #flowers #stylist #spring #silverskirt

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Mar 16, 2018 at 11:50pm PDT

Atkurk mano įvaizdį:

2. Tiesaus kirpimo džinsai. Kaip jau esu rašiusi anksčiau, džinsų tendencijos jau atras sezonas žvalgosi į aštuntąjį dešimtmetį, kuomet džinsai būdavo iš tvirto storo audinio, šiek tiek pablukusios melsvos spalvos, be elastano ir tiesūs. Tad skinny tipo džinsams sakome sudie ir grįžtame į Levi's džinsų epochos pradžią. Mano favoritai šį mėnesį – šie gražuoliai, kurie puikiai tiks ir atšilus orams, na, o didžiulis pilkas megztinis gelbės daugybėje situacijų. Šis duetas man tiesiog nepamainomas keliaujant.

Atkurk mano įvaizdį:

3. Valiūkiška suknelė. Visi, kas mane nors šiek tiek pažįsta pasakytų, jog tikrai nesu mergaitiško tipo moteris: retai mane pamatysi avint aukštakulnius ar vilkint kūno formas išryškinančius drabužius. Mano mėgstamiausi aprangos deriniai linksta į berniukiško stiliaus pusę. Tačiau suknelių neišsižadu, ypač atšilus orams, tad atradau šią, labai man patinkančią ir prie oranžinių plaukų tinkančią.

Marškinių tipo suknelė tikriausiai yra mano atsakymas į klausimą, kaip apjungti moteriškumą, funkcionalumą ir šiek tiek berniukišką stilių. Šio tipo suknelės puikiai tinka prie lygiapadžių, sportinių batelių, o mėgstančioms improvizuoti – net ir ant džinsų.

Atkurk mano įvaizdį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)