Kai apsirengti šiltai ir stilingai tampa misija neįmanoma, prisimink paprastą ir žiemą primirštą drabužį – suknelę. Ji, panaudota kaip sluoksniavimo ašis, sužaidžia labai gerą stilingumo partiją.

Žaidimui pasirinkau pavasarinę suknelę (išsirink bet kurią iš savo mėgstamų spintoje) ir sukūriau 4 visai skirtingus derinius, kurie šaltuoju metu puikiai šildys ir tiks ne tik vakarėliui, bet ir ramiam pasisėdėjimui prie židinio.

Žaidžiam!

1. Oficialiau. Kai nori atrodyti stilingai, bet be storų megztinių išsisukti negali – derink lengvą suknelę su storu spalvingu megztuku ir ilgais batais. Patikėk, atrodysi pritrenkiančiai. O jei vis dar šalta, rinkis pėdkelnes su vilna ar kašmyru.

2. Romantiškiau. Visos žinome, kad moterys dėl vyrų dažnai kalena dantimis, nes nori atrodyti puikiai, nors už lango – pūga. Tad siūlau pabadyti po puikia suknele apsirengti megztuką aukštu kaklu. Plono kašmyro tiks kuo puikiausiai. O jei dar pasiryškinsi lūpas atrodysi ir originaliai, ir drebėti neteks. Tiesa, o bandei šiltus apatinius, taip pat su vilna ar kašmyru? Jie atrodo stilingai, jei tektų nusirengti, ir šildo taip, kad man dažnai būna per karšta.

3. Žaismingiau. Šis derinys iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti šiek tiek neįprastas, tačiau, jei turi šiek tiek drąsos ir tau nesvetima gatvės mada – patariu išbandyti. Kostiumas + suknelė gali tapti tikru hitu.

4. Jaukiau. Plonos merino vilnos bodis, storas kardiganas ir patogūs sportiniai bateliai puikiai tiks keliaujant į svečius ir ramiai besišnekučiuojant prie židinio. Arba tiesiog užsukti kavos su pyragaičiu pas draugę.

Drabužių nuotraukos – „Net-a-Porter“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)