Spinta pilna daiktų, o tu vis tiek nežinai, ką joje turi ir kaip tai, ką turi, susikomplektuoti teisingai, kad kiekviena diena prasidėtų paprasčiau.

Todėl svarbiausia išsigryninti ir susikurti kapsulę, kuri palengvins tau gyvenimą ir su kuria galėsi sukurti daugybę derinių, nesvarbu, kokiai progai.

Kapsule vadinu baigtinį drabužių skaičių, iš kurių gali sukurti kuo daugiau aprangos variantų, žongliruodama vis kitokiomis jų derinių variacijomis.

Ar jau bandei savo turimus drabužius taip susidėlioti? Jei ne – padarom eksperimentą ir pamatysi, kaip tavo kasdieninės garderobo dilemos akimirksniu palengvės.

1. Balti marškiniai. Nepakeičiamoji garderobo dalis. Oversize tipo tiks toms, kurios mėgsta modernų stilių, klasikiniai – biuro damoms. Bet kokiu atveju, spintoje privaloma turėti bent vienus.

2. Kašmyrinis megztukas. Klasikinis, vienspalvis, tiksiantis prie visko: kelnių, sijono, kostiumo. Ypač puikiai pasitarnaus sluoksniuojant drabužius. Spalvą rinkis kuo neutralesnę – tokį bus lengviau derinti. Svarbu, kad jis tiktų prie tavo veido ir plaukų.

3. Odinė striukė/švarkas. Investuoti į kokybiškos odos švarką visuomet yra gera idėja. Juk šis drabužis tikrų tikriausia klasika.

4. Kostiumas. Klasikinis kelnių kostiumas tarnaus ilgai, o dėvint jo dalis atskirai galėsi sukurti dar krūvas derinių. Tiks ir su aukštakulniais, ir net su sportiniais bateliais. Švarką poruok su džinsais, sijonu, kitomis kelnėmis, trikotažo ar šilko palaidinėmis, plonyčiais megztukais ar marškiniais.

5. Sportiniai bateliai. Derink juos ne tik prie laisvalaikio aprangos, nepamiršk suknelių ir sijonų ar net kostiumo – improvizuok. Šiandien sportinė avalynė gali tikti prie labai daug ko, ir pagyvinti visa derinį.

6. Klasikiniai aukštakulniai. Viena iš esminių kapsulinio garderobo būtinybių. Jie tiks tiek prie džinsų, tiek prie vakarinės suknelės.

7. Odinė rankinė. Neverta apsikrauti krūva rankinių, užtenka kelių kokybiškų: vienos vidutinio dydžio, kelių delninių ir žinoma vienos itin kokybiškos, tvirtos odos, kuri talpina daug ir gelbsti kiekvieną moterį.

8. Maža juoda suknelė. Esame modernios moterys, tad nebūtinai tai turi būti labai klasikinė juoda suknelė, šiandien variacijų yra daugybė ir pasirinkimas tikrai nemažas. Bet esmė viena - tai suknelė, kuri tinka visur ir visada: pradedant nuo kokteilių vakarėlio, darbo biure, susitikimo su draugėmis ir baigiant pasivaikščiojimu su sportiniais bateliais.

9. Klasikiniai džinsai. Kokybiški, tvirti, klasikinio kirpimo džinsai. Žinau, tokius rasti tikrai nėra paprasta, bet radus – spinta iškart atrodo pilnesnė.

10. Lietpaltis. Na, be jo Lietuvoje tikrai nė iš vietos, jis puikiai tiks tiek lietingomis vasaromis dienomis, tiek rudenį ar ankstyvą pavasarį. O su juo tikrai atrodysite lyg ką tik nužengusi iš filmo ekrano.

11. Švarkas. Man tai vienas pagrindinių garderobo elementų. Švarkas gelbsti visur ir visada. Svarbiame susitikime, kokteilių vakarėlyje, pasimatyme ar kasdieną biure. Su juo visuomet atrodai pasitempusi, pasiruošusi ir verta milijono.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)