1. Net ir per šventes, einant į svečius, neškis gėlių. Pati esu gimusi per Kalėdas ir mane liūdina, kai mano gėles visi pamiršta. Suprask, juk Kalėdos, eglė papuošta, tai kam tos gėlės. Jų reikia visada. Visada!

2. Eidama į šventę visuomet neškis persiauti batelius. Ne veltui Kerė iš „seksas ir miestas“ kartojo: „batai išbaigia derinį“, tad ar tikrai nori vakarą praleisti su pėdkelnėmis ir suknele?

3. Valgyk desertą. Visada. Jis suteikia tiek daug džiaugsmo. Kramtyk lėtai ir užsimerkusi, kad pajustum kiekvieno kąsnio skonį ir kvapą. Visa burna ir širdimi.

4. Visuomet pagalvok apie kokią smulkmenėlę vaikams. Pamaloninsi ir juos, ir jų tėvus. Ypač, kaip eini į svečius. Ir tai nebūtinai turi būti saldumynai, puiki mintis yra ir pieštukai, kreidelės, nedidelė dėlionė, kokius juokingus garsus skleidžiantis niekutis ar segtukas su kaspinėliu.

5. Degink namuose žvakes. Nuolat. Kai esi viena namuose, kai yra vidurdienis, kai vakaroji su savo meile ar lauki svečių – jos suteikia namams jaukumo. Be to, dažnai tiesiog fantastiškai kvepia.

6. Dėkok. Vyrui už tai, kad pagalvojo apie tave parašydamas mielą žinutę, broliui, kad paėmė vaikus iš darželio, sau, kad buvai tikra šaunuolė, vairuotojui, kad praleido per gatvę, visatai, kad tu esi tu. Dėkingumas turi magišką galią. Pasinaudok ja.

7. Gerk vandenį. Ypač per šventes. Ryte. Prieš maistą. Su vynu. Naktį. Gerk visuomet, kai norisi ir dar šiek tiek daugiau – rytas po vakarėlio bus lengvesnis, o oda skaistesnė. Pastebėjau, kad kuo dažniau geriu vandenį, tuo labiau lavėja refleksas jį gerti. Tad kuo toliau, tuo geresnis tampa tavo santykis su vandeniu ir savo kūnu.