Agnė Gilytė

Kokie gi galvos apdangalai madingiausi šį sezoną? Agnės nuomone, kepurė – labai individualus, sunkiai priderinamas akcentas, be to, tinkantis ne visiems.

„Mano galva, geriausias aksesuaras ir apsauga nuo vėjo ir lietaus, yra gobtuvas. Tai geriausias sprendimas, nes kepurę yra be galo sunku priderinti prie drabužių ir prie veido.

Jei žmogui tinka – valio! Siūlau nešioti beretes, megztas dideles kepures, skrybėles. Bet jei matote, kad kepurė išryškina jūsų profilį, keistai užspaudžia plaukus, nereikia sprausti savęs į rėmus – galima išsiversti ir su gobtuvu“, – aiškino DELFI Stilius kanalo ambasadorė.

O kaip gi su šalikais? Stilistė sako, kad tai – visais metų laikais reikalingas ir tinkamas aksesuaras.

„Šalikas – tas akcentas, kuris gali duoti spalvos deriniui. Pavyzdžiui, vilkime pilką megztinį, o ant kaklo – margas, tigrinis, o gal net ryškus šalikas. Jis gali suteikti vaiskumo veidui. Ryškus, akį traukiantis šalikas ypač tinka, kai vilkime juodą spalvą“, – kalbėjo A. Gilytė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)