Leopardo raštas man visuomet nuostabiai dera su pilka, ruda, mėlyna ir žalia. Mano garderobe – daug ramių spalvų, o šiame straipsnyje – idėjų, kaip kaskart susikurti kitokį įvaizdį, naudojant tik vieną išraiškingą detalę.

Visus mano deriniuose naudotus leopardo rašto drabužius netrukus bus galima rasti „Esmara by Heidi Klum“ kolekcijoje „Heidi and the City“, „Lidl“ parduotuvėse.

Šalikas. Jei rengiesi ramiais tonais ir nori gyvo akcento, mano galva tai turi būti kažkas margo. Vienspalvis akcentas nesukurs tokio efekto, kaip išraiškingas leopardo raštą primenanti audinys. Mielai jį derinčiau su jaukiu megztiniu ar dalykine eilute. Svarbiausia, kad greta būtų ramūs tonai ir ši detalė taptų derinio ašimi.

Palaidinė. Leopardo rašto lengvos medvilnės palaidinė - visuomet praverčiantis drabužis. Svarbiausia, kad ji yra tobulas pagrindas sluoksniavimui, kuris yra neišvengiamas gilėjant šaltajam sezonui. Po švarku, susiaučiamu megztiniu ar net sportiniu džemperiu ji yra lyg stiliaus išsišokėlė, įnešanti šiek tiek sumaišties į ramią ir taisyklingą aprangą.
Agnė Gilytė

Megztukas. Paprastai jį priskiriu bazinei spintai, bet kai kalba eina apie kažką naujo, akys ir rankos krypsta į leopardo rašto plonos megztos medvilnės gražuolį. Tobula pora – su pilkomis kelnėmis, o jei dar papildyta odiniu švarkeliu – čia jau visas meilės romanas. Sutinku keisti savo įprastą vienspalvį į šį margą atradimą. Su juo gims dar daugiau naujų derinimo idėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)