Nereikia būti genijumi, kad pastebėtum, jog mėgstu marškinius, baltus trikotažo marškinėlius ir švarkus. Turėdama kelis klasikinius ir vieną juodą odinį, bei peržiūrėjusi kito sezono tendencijas, labai stipriai mąstau apie naują verstos odos karamelinės rudos gražuolį.

Susirepetavau naujus derinius su juo, tikiuosi įkvėpti ir tave įsileisti kažką naujo į savo spintą! Juo labiau, kad netrukus šį „Esmara by Heidi Klum" kolekcijos švarkelį bus galima rasti „Lidl" parduotuvėse.

Pirmas. Man labai, tiesiog labai labai patinka derinti tai, kas truputį nesiderina. Atrodo, lengva romantiška suknelė, sportinė avalynė ir ruda odinukė – nieko bendra neturintys trys drabužiai. O iš tikrųjų jie bendro turi labai daug – jie visi trys puikiai atrodo kartu!
Agnė Gilytė
Antras. Kai papučia pirmas šaltesnis vėjas, prisimenu megztinį aukštu kaklu. O jei jis dar pilkas – man gresia visiškas nokautas. Derinu jį su karameliniu odiniu švarku, šviesiai mėlynais džinsais ir daug kelionių patyrusiais tekstiliniais sportiniais bateliais. Pilkos, žydro ir karamelinės derinys – turbūt gražiausia, ką galima rasti kiekvienoje spintoje!
Agnė Gilytė
Trečias. Fotografė sakė, kad šis derinys prancūziškas. O man jis toks veržlus, švelniai rudeniškas ir taip, šiek tiek primenantis Paryžiaus gatves. Jis puikiai tinka ir Vilniaus senamiesčiui! Pagrindiniai šios emocinės sąsajos elementai: platėjantys džinsai, dryžuota palaidinė ir karamelinis verstos odos švarkelis.
Agnė Gilytė

Iš šios kolekcijos išsirinkau dar kelis drabužius ir sukūriau skirtingus derinius, tad laukite tęsinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)