Neslėpsiu, kad tai padeda man susiruošti ryte vos per keletą minučių, be to, susilaukti daug komplimentų. Ne veltui yra sakoma, kad ryškios lūpos yra ne spalva, o moters būsena.

Ryškiai lūpas dažyti pradėjau prieš trejetą metų, o iki tol nei vienam makiažo meistrui nėra pavykę manęs įkalbėti tam ryžtis. Greičiausiai, nebuvau tam pasiruošusi, o galbūt ir neradusi tinkamų spalvų ir atspalvių.

Kartu su makiažo meistre Vilma Garliauskiene išbandėme penkias skirtingas „Sensai Silky Design Rouge“ lūpų dažų spalvas ir sukūrėme skirtingus derinius kiekvienai darbo dienai, o gal net vakarui. Skirtinga drabužio spalva lyg prašosi skirtingos lūpų dažų spalvos. Ir tai yra greičiausias būdas keisti įvaizdį bei nuotaiką.

Pasimuliuokime: ryte tiesiai iš dušo įsliuogi į melsvus marškinius ir švelniai rusva spalva pasidažai lūpas, vakarop leki į pasimatymą ir apsivelki ryškiai rožinę suknelę ir lūpas gerokai pasitamsini, galiausiai vakare nori užsukti į gimimo dieną, tad prie juodos eilutės lūpas pasidažai klasikine raudona spalva. Rinkdamasi drabužio ir lūpų dažų spalvą visuomet atkreipk dėmesį į tai, kaip atrodo tavo veido odą – nuo vienos spalvos ji lyg atsigauna, nuo kitos pavargsta ar išbąla. Lūpų dažų ir drabužio spalvos neturi konkuruoti tarpusavyje, o greičiau papildyti viena kitą.

Nereikia dramatiškų permainų ir ilgo rymojimo prie veidrodžio. Lūpų dažai yra tas grožio produktas, kuris pakeičia labai daug.

Fotografė Agata Gri, dizainerė Gintarė Sutkaitė, vizažistė Vilma Garliauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)