A. Gilytė pastebėjo, kad kiekvieną kartą pasikeitus sezonui, mes iš naujo susiduriame su klausimu, ką rengtis, kaip atrodyti ir ką naujo būtų galima įsigyti.

Madingiausi atspalviai

Šio sezono spalva yra drąsi ir išskirtinė. Tendencijų prognozuotojai ir mados kūrėjai nusprendė, kad atėjo metas į savo spintas ir drabužius įsileisti rožinę. Madinga bus visų rožinių atspalvių paletė: nuo „barbių“ rožinės, avietinės iki prislopinto tono. Žinoma, Agnė siūlė atkreipti dėmesį į tai, kokios spalvos drabužių savo spintoje turite daugiausiai bei kokio atspalvio yra jūsų oda. Tokiu būdu pasirinksite tinkamiausią rožinę.

Deriniai

Su kokiomis kitomis spalvomis patariama derinti sezono spalvą? Stilistė atskleidė, kad tam tinka tamsios spalvos, tačiau tokiu atveju rožinė irgi turėtų tamsėti, o prie šviesaus arba ryškaus jos atspalvio geriausiai tiks geltona. Pastaroji spalva gali varijuoti nuo trynio geltonumo iki subtiliausio atspalvio, pereinančio į baltą.

Tad paprasčiausias būdas integruoti geltoną ir rožinę spalvas į savo garderobą, būtų įsigyti keletą (gali būti ir vienas) nedidelių akcentų. Tai gali būti ir sportiniai bateliai, skarelė, auskarai, galbūt akiniai rožiniais rėmeliais, nedidelė rankinė ir pan.
Ne tik spalva

Taip, rožinė spalva - paskutinis šio pavasario mados „klyksmas“. Tačiau nereikia pamiršti, kad su kiekvienu nauju sezonu ateina ir raštų mados, o juos taipogi galima puikiai derinti su madingiausia rožine. Tad tarp favoritų išlieka dryžiai. Visgi jie nebus tradiciniai, iš baltos, juodos ar mėlynos derinio, bet ir baltos kartu su rožine, geltona, raudona arba žydra.

Agnė teigia, kad standartiniai ir mums įprasti raštai dabar atrodo kiek kitaip. Kalbame tiek apie dryžių, langelių ar taškelių raštus. Kitas madingas variantas - augaliniai raštai, ypatingai populiarūs džiunglių motyvai.
Raštų suvaldymas

Tai, kad raštai vienareikšmiškai yra vienas iš sezono „must have“ pasirinkimų - neabejotina. Tačiau jų derinimo būdų išmanymas taipogi yra mokslas. Jeigu jums nesvetimas dėmesio troškimas, išskirtinis ir ryškus stilius, tada skirtingų raštų ir piešinių derinimas neturėtų būti toks griežtas. Jei, visgi, dirbate tokioje vietoje, kurioje reikalaujame oficialesnės aprangos, tokiu atveju, ryškus raštas turėtų tapti garderobo akcentu.

„Galime rengtis ramių ir pastelinių atspalvių drabužius, o prie jų derinti šiuos turimus spalvotus akcentus. Tai gali būti dryžuota skarelė, geltona rankinė“, – patarė A. Gilytė.















Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)