Nuskilo, nes šis „D.Efect“ siluetas – visiškai mano, esantis kažkur tarp klasikos ir modernių tendencijų.

Jei klaustumėte, kokių lauko drabužių reikia rudens sezonui, mano atsakymas skiltų į dvi dalis. Pirmas pasirinkimas – mano minėtas budintis paltas, kuris reikalingas prie suknelės ar sijono, optimalus jo ilgis – šiek tiek po keliais, kad po apačia esančio drabužio kraštelis išdavikiškai nelįstų lauk. Spalva nėra tokia svarbi, svarbu, kad jis būtų universalus ir gelbėtų kiekvienoje situacijojoje: ne tik elegantiškuose ypatingų progų deriniuose, bet ir žaidžiant madą, kai jis virsta, tarkim, ilgu švarku prie odinio sijono ar kelnių bei ištaigingos šilko palaidinės. O gal suporuojamas su jaukiu megztiniu ir guminiais batais. Nesvarbu, kur ir kaip jį dėvėsi, svarbu, kad jis būtų pirma mintis, šaunanti į galvą, kai reikia eiti į lauką.

Kitas pasirinkimas – laisvalaikio paltas, puspaltis arba striukė, kuris labiau atitinka casual standartus ir puikiai susiporuoja su džinsais, šiltais kailiniais batais ar sportiniais bateliais, dera su sportiniais džemperiais ar iš paskos tempiamomis rogutėmis.

Rašau apie būtinuosius, o kiek jų turėsi tu – geriau žinoti tau pačiai. Galbūt neišsiversibe kailinių ar ryškaus spalvoto puspalčio. O gal apsistosi ties šiais, geriau susikoncentruodama ties šių kokybe ir universalumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)