Universalius arba bazinius drabužius dėvime ilgiau, jie nepaiso trendų, juos lengva derinti ir su jais visuomet jautiesi puikiai. Tendencijos arba tie daiktai, kurių nuotraukas matai naujausiuose mados ir stiliaus puslapiuose, yra tos vyšnaitės ant torto, kurios tavo kasdienį stilių kas sezoną paįvairina ir paverčia kitokiu nei kitų.

SPALVA – tai atspirties taškas, kuris visuomet kabina akį parduotuvėse. Kai sunku nuspręsti, kuo pakeisti įprastą juodą, mėlyną ar pilką, siūlau prisiminti madingas sezono spalvas: rūdžių (prigesinta oranžinė), raudonojo vyno, blyškiai rožinę, juodojo šokolado, švelniai žydrą, alyvuogių žalią. Jau vien prisiminusi pavadinimus gali įsivaizduoti, kaip atsigauna tavo spintos turinys. Tereikia vienos ar dviejų spalvos injekcijų, ir tavo kasdienis stilius jau atrodys madingiau.

DEKONSTRUOTI DŽINSAI ar, galiausiai, bet kokie kiti nei skinny džinsai jau yra tendencija. Ar jie bus platėjantys, ar iki čiurnų, ar platūs, ar kiek paaukštintu juosmeniu (mom jeans – angl.), ar siuvinėti, ar lyg susiūti iš kelių skirtingų džinsų – spręsk tu. Svarbiausia, juos matuodamasi įvertink, kaip atrodo tavo užpakaliukas ir kojos – taip tikrai pataikysi išsirinkti, koks naujas siluetas labiausiai tinka tavo spintai.

SPORTINIAI ELEMENTAI paįvairina kasdienius aprangos pasirinkimus, kai megztinis pabodęs, o švarko taip pat nesinori. Kapišonai, odai malonus trikotažas, laisvi siluetai bei detalės ir yra tie akcentai, kurie tavo spintoje gali atgaivinanti įprastą sijoną, kelnių derinį ar net visą eilutę.

PŪKINĖ STRIUKĖ keičia įprastus paltus ir (netikėjau, kad kada nors taip rašysiu) yra dėvimi ne tik laisvalaikiu, bet ir prie elegantiškų derinių. Žinoma, oficialioje aprangoje, kai dėvi griežto silueto kostiumėlį, ji atrodys kiek keistai, tačiau jei darbo apranga nėra itin griežta, o tu mėgsti eksperimentuoti, tai yra tai, ko dabar reikia. Šilta striukė šiandien derinama ir su klasikinėmis kelnėmis, ir su sijonais bei suknelėmis, ir su aukštakulniais bei elegantiškomis rankinėmis.

MEGZTINIS AUKŠTU KAKLU (golfas) – ne tik „ant”, bet ir „po”. Jis keičia ne tik įprastus rudeninius ar žieminius megztinius, bet ir marškinius, trikotažo marškinėlius bei palaidines. Ir ne tik tada, kai vėsu, bet ir tada, kai tiesiog norisi paįvairinimo, nes jis gali būti ir ilgomis rankovėmis, ir trumpomis, ir iš vis be jų. Pabandyk jį apsivilkti ir po suknele be rankovių arba su trumpomis rankovėmis, o dar įdomesniam deriniui – po apatinių tipo nėriniuota šilko suknele ant petnešėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją