Šio video filmavimui išsirinkau keturias labai skirtingas sukneles, iš kurių gimė septyni deriniai. Galėtų gimti ir daugiau, tačiau palieku fantazuoti ir jums.

Keli patarimai, ko ieškoti savo spintoje arba parduotuvių lentynose, kad išsisuktum savaitę su vos keliomis suknelėmis.

Klasikinis švarkas. Jis puikus gelbėtojas, kai rankose laikai džinsus ir marškinius, bet tuo pačiu ir puiki pora lengvai romantiškai suknelei biure. Tokį patį švarką gali derinti ir prie seksualesnio varianto, galbūt labiau tinkančio vakarėliui ar pasimatymui, kai suknelė primena dabar madingą apatinuką, o galbūt žiba žvyneliais.

Sunkesnė avalynė: aulinukai, ilgaauliai, suvarstomi vyriško tipo bateliai. Suknelę suderinti su aukštakulniais moki puikiai. Tad pabandyk ją suporuoti su kiek grubesniu apavu. Jis, konstrastuodamas su suknele, dar labiau pabrėš tavo moteriškumą. Tie patys tiks ir prie megztos, ir prie lengvos romantiškos, ir prie žvilgančios mini suknelės.

Megztinis. Ir nesvarbu, koks: susiaučiamas sunkus kardiganas, plonas megztukas aukštu kaklu, stambaus pynimo lyg vyriškas ar primenantis švarką. Visi jie – tobuli suknelės kompanionai. Kartais norėsis prie šio derinio jaukaus šaliko, kartais – storų pėdkelnių, kartais – odinio švarkelio ar jaukaus palto. Tiesa, pabandyk jį sujuosti plačiu diržu – gims dar vienas derinys.

Rankinė – aksesuaras, kuris labai greitai gali pakoreguoti tavo aprangą. Puiku, jei turi vieną puikią ir su ja nesiskiri, tačiau tos, kurios mėgsta migruoti iš didelio krepšio į kuprinę, o tada į delninę, o kitą dieną vėl grįžti prie kuprinės, gali vien aksesuarų, ypač rankinių ar pėdkelnių, pagalba, kaskart atrodyti vis kitaip.

Odinis švarkelis ar aviatoriaus švarkas (bomber jacket) – toms, kurios nori atrodyti dar jaunatviškiau, šiek tiek grubiau, bet tuo pačiu ir neprarasti moteriškumo. Kartais tai, kas atrodo nesuderinama, ir sukuria pačių įdomiausių derinių.

Sluoksniavimas yra atsakymas į dilemą, o kas, jei ne švarkas ir ne megztinis, galėtų paįvairinti suknelę. Plonas megztukas aukštu kaklu, linksmi trikotažo marškinėliai, šilko palaidinė ar glaustinukė – visa tai gali pasivilkti po suknele ir susikurti naujų derinių. Dabar atgimsta plonų suknelių ant megztukų ar marškinėlių tendencija, be to, toks derinimas sukuria vėl madingo sarafano efektą. Žodžiu, velkamės drabužius ne tik ant suknelių, bet ir po.

Tad atsidarome spintą, ieškome suknelių ir improvizuojame!

Straipsnio turinys kurtas bendram A. Gilytės ir PC „Akropolis“ projektui.

Daugiau Agnės Gilytės patarimų: www.gilyte.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)