Taigi, užuot atkūrus G. Kelly stiliaus ansamblius nuo galvos iki kojų, pateikiame kelis būdus, kaip jos įvaizdžius pritaikyti savo kasdienybėje.

Perlai yra tas aksesuaras, kuris tapo G. Kelly vizitine kortele. Laimei, jais nesunkiai galime papildyti savo kasdienius ansamblius. Paprasti, tačiau tuo pat metu kerintys, perlai įkūnija subtilią eleganciją, kuria ir garsėjo ši moteris.

Perlai taip pat labai universalūs, tad juos galima segėti prie bet ko, pradedant klasikine maža juoda suknele ir baigiant kasdieniu susegamų marškinių ir džinsų deriniu. Jeigu norite visiškai išbaigto įvaizdžio, užsidėkite ir katės akies formos akinius nuo saulės.

Nors Monako kunigaikštienė buvo tikras moteriškumo įsikūnijimas, ji dažnai skolindavosi idėjų iš vyrų. Jos gebėjimas prisijaukinti vyrišką klasiką neabejotinai suteikia įkvėpimo ir yra gana lengvai nukopijuojamas realiame gyvenime.

Grace Kelly

Garsenybė visada pabrėždavo savo moteriškas formas atraitydama marškinių rankoves iki alkūnių ir sukišdama juos ties juosmeniu.

G. Kelly grožio esmė slypėjo paprastume ir pusiausvyroje. Skirtingai nuo ne mažiau žavios stiliaus ikonos Audrey Hepburn, G. Kelly retai rinkdavosi tamsių akių makiažą. Vietoj to ji naudojo raudonus lūpdažius. Jos minimalistinis požiūris į makiažą primena, kad parausvintos lūpos gali atlikti visą darbą.

Įsivaizduojant kunigaikštienės eleganciją, greičiausiai paskutinis į galvą ateinantis žodis būtų „kasdienis“. Nors ant raudonojo kilimo ir savo filmuose aktorė dažnai vilkėdavo liemenį išryškinančias sukneles, laisvalaikiu ji dažnai pirmenybę atiduodavo platiems per visą ilgį susagstomiems marškiniams ir kelnėms aukštu liemeniu.

Grace Kelly

Kad ir kaip keistai atrodytų, tačiau jos asmeninis stilius buvo daug paprastesnis ir labiau atsipalaidavęs. Akivaizdu, kad ir didingiausios istorijos moterys mėgo vilktis patogiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)