Vogue“ vaizdo įraše paklausta, kas, anot jos, yra spintos būtiniausiųjų sąraše, viena įtakingiausių moterų mados pasaulyje nesudvejojo. Štai jos pasirinkimai:

1. Paprasto kirpimo megztinis

Nieko įmantraus – paprasto kirpimo megztinis yra saugus variantas nuolat skubančioms ir laiko stoviniavimui prie veidrodžio neturinčioms moterims. Jis puikiai derės tiek prie kelnių, tiek prie sijono. Jei norite universalaus varianto, rinkitės neutralias, klasikines spalvas.

2. Jūsų figūrai tinkamos kelnės arba sijonas

A. Wintour dažniausiai pastebima vilkinti sukneles ir sijonus, todėl saugu spėti, kad ji nėra didelė kelnių, o ypač – džinsų – gerbėja. Vis dėlto, svarbiausia taisyklė, kuria derėtų vadovautis kiekvienai moteriai – kelnių ir sijono modelį rinktis atsižvelgiant savo figūros tipą.

3. Klasikinis lietpaltis arba paltas

Mados imperatorės garderobe apstu skirtingais raštais margintų, įvairių audinių (ypač odinių) lietpalčių, tačiau neverta pamiršti – ji gali sau leisti prabangą kasdien vilkėti vis skirtingą drabužio modelį. Paprastoms moterims rekomenduojama investuoti į laikui nepavaldžią klasiką – kūno spalvos lietpaltį.

4. Vizitine kortele tapę bateliai

Anna yra stebėtinai lojali vienam prekių ženklui, kai kalba pasisuka apie avalynę. Tai – „Manolo Blahnik“ atviri aukštakulniai, kuriuos mados redaktorė mielai avi tiek vykdama į darbą, tiek į renginius ar prabangius pobūvius. Mados ikona savo garderobe iš tiesų turi daugybę to paties modelio, tačiau skirtingų atspalvių batelių, kiekvieną naują sezoną vienu metu užsisako bent keletą porų.

5. Nepriekaištingos kokybės juvelyriniai dirbiniai

„Labai svarbu savo garderobe turėti bent vieną išskirtinį daiktą, tokį, kuris akimirksniu priverstų jus pasijusti geriau, šiek tiek pasitempti. Jei galite sau leisti išlaidauti, patarčiau ieškoti nepriekaištingos kokybės juvelyrinių dirbinių. Mano įsitikinimu, tai vienas labiausiai moterį išaukštinančių pirkinių“, – teigė A. Wintour.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)