1. Abs-oliučiai ne!

Gerai, ant podiumo pasirodantys modeliai nėra realūs žmonės, tačiau net tuo atveju, jei jums tik 20 metų ir jūs turite dailų pilvo presą, apnuoginto juosmens, kai rodomas visas presas, yra per daug. Tiesiog išdarkytos proporcijos. Sijonai segimi taip žemai, jog mums belieka vėpsoti į merginų pilvus. Dauguma moterų mini palaidinių tendencijai pasakys „Tikrai ne!“. O jei vis dėlto norėsite ją išbandyti, prie trumpintos viršutinės dalies segėkite sijoną ar mūvėkite kelnes aukštu juosmeniu, kad matytųsi kuo mažiau pilvo, rašo fantainof30.com autorė Carol Calacci.

2. Trumpi šortai

Kas mūvi itin trumpus šortukus? Ne aš ir nė vienas iš mano pažįstamų žmonių. Dizaineriai, kurdami derinius su šortais dienos metui, mąstė itin siaurai. Kalbant trumpiau? Tai dar viena tendencija, kurios reikėtų vengti.

3. Kūno šarvai

Kai kurie iš šarvų įvaizdžių yra ekstremalūs, sukurti specialiai podiumui. Tačiau šarvų įvaizdis ir plokštelės ant krūtinės iš tiesų yra 2023 metų pavasario mados tendencija. Problema ta, kad tokių šarvų nešiojimas atrodo pavojingesnis, nei tariami pavojai, nuo kurių jie turėtų saugoti. Mums ši tendencija nepatinka.

4. Išplatinti klubai

Su klubus išplatinančiais lankais ir sijonų raukiniais dizaineriai tikrai persistengė. Nesu tikra, kas galėtų segėti tokius sijonus, kur jais būtų galima pasipuošti ir kaip reikėtų su jais atsisėsti.

5. Kiaurai permatoma

Mes jau turėjome pakankamai atvirų ir vargiai nešiojamų derinių moterims, sulaukusioms daugiau kaip 50 metų. Tačiau mane tikrai nustebino puikių dizainerių sukurti perregimi įvaizdžiai, kurie atrodo gana kvailai.

6. Išdidintos rankovės

Padidinto dydžio marškinių ir švarkų tendencija evoliucionavo į itin didintas ir ilgas rankoves. Šie drabužiai suteikia naują prasmę posakiui „pasiraitoti rankoves“, nes pasirinkus tokį įvaizdį, tikrai teks tą daryti. Kita vertus, jų privalumas tas, kad tokios rankovės yra gera dingstis išsisukti nuo namų valymo.

7. Itin gilūs šoniniai skeltukai

2023 metų pavasario kolekcijose buvo galima matyti itin gilių ir plačių skeltukų – ir ne tik paplūdimio drabužiuose. Ši tendencija bandė įsibėgėti jau praėjusį sezoną, bet nuo jos reikėtų bėgti kuo toliau.

8. Mokinukės įvaizdis

Mokyklinis įvaizdis gali būti žaismingas, kai jums yra 20 ar 30 metų. Tačiau kai jums daugiau nei 50, languoti švarkai, megztukai ir užsagstytos apykaklės labiau primena tamstą mokytoją, o ne elegantišką moksleivę. Šiai tendencijai rašome 2!

9. Pūsta avalynė

Paskutinis dalykas, kurio kas nors norėtų, yra „ištinusios“ pėdos! Tačiau kai kurie dizaineriai 2023 metų pavasariui specialiai išpūtė odą savo avalynei! Kai kurios basutės atrodo minkštos ir patogios, tačiau, nepaisant komforto, nė viena moteris nenorės avėti balionus primenančių batų! Na, nebent namuose.

Šių prastų tendencijų nuotraukas galite išvysti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją