Šukuosenos ilgiems plaukams

Ilgiems plaukams tiks kirpimas sluoksniais. Toks kirpimas tinka ir storiems plaukams, ir plonesniems, taip pat plaukams, kurių ilgis – žemiau pečių. Ši šukuosena puiki tuo, kad suteikia plaukams apimties, purumo, prie tokio plaukų iškarpymo tinka kirpčiukai. Sluoksniais iškarpyti plaukai dar ilgai neišeis iš mados, juk ir ilgi plaukai nuo seno madingi.

Namuose gražiai išsidžiovinsite plaukus plaukų džiovintuvu su šukomis.

O kirpčius galite susukti plaukų suktukais – padžiovinkite kirpčius karštu džiovintuvu, o tada užsukite ant suktukų. Prieš džiovinimą užpurkškite ant plaukų šaknų apimtį didinančio purškiklio, o ant likusio plaukų ilgio užpurkškite lyginančios, minkštinančios priemonės. Išdžiovintus plaukus galite supurkšti švelnios fiksacijos plaukų laku.

Šukuosenos vidutinio ilgio plaukams

Jeigu jūsų plaukai vidutinio ilgio, pagalvokite apie bob stiliaus kirpimą – tai nesenstanti klasika, kuri niekada neišeis iš mados. Keičiasi tik šios šukuosenos ilgis ir kirpimo pobūdis. Kirpimas priklauso nuo plaukų: jei plaukai stori, tankūs, tiks bob stiliaus kirpimas iškarpant plaukų galiukus, o jei plaukai vidutinio storumo, gražiai atrodys kirpimas tiesia linija – taip pakirpti plaukai atrodys storesni.

„Bob“ stiliumi pakirptus plaukus džiovinkite plaukų džiovintuvu su šukomis. Džiovindamos stenkitės kelti plaukus nuo šaknų – tai tinka šiai šukuosenai. Tiks plaukų apimtį didinančios, tekstūros suteikiančios priemonės.

Tolygia linija pakirptus „bob“ stiliumi plaukus geriau džiovinti, neiškeliant šaknų, o išdžiovinus perbraukti plaukus plaukų tiesintuvu. Dar vienas šukuosenos variantas – stambios garbanos, su jomis šukuosena atrodys lengva, o plaukai stori. Plaukams formuoti tik nenuplaunami kondicionieriai, aliejus plaukų galiukams, išdžiovintus ir sušukuotus plaukus sutvirtinkite plaukų laku.

Šukuosenos trumpiems plaukams

Mėgstančioms eksperimentuoti galbūt patiks trumpos ir visiškai trumpos šukuosenos. Jos tiks ir storiems, ir ploniems plaukams. Esminis trumpų šukuosenų privalumas – lengva susišukuoti, nesunku formuoti ir prižiūrėti tokius plaukus. Galimas variantas – purškiklis su jūros druska. Užpurkšite šios priemonės ant drėgnų plaukų, paskui išdžiovinkite džiovintuvu su antgaliu difuzoriumi.

Dar viena idėja – susišukuoti su plaukų modeliuojamuoju moliu. Padžiovinkite plaukus su džiovintuvu, tada patepkite modeliuojamuoju moliu, paskui užberkite tekstūros suteikiančios pudros, kad plaukai atrodytų pasišiaušę. Galite formuoti plaukus su specialiu geliu – gausiai patepkite juo sruogas, taip išgausite vadinamąjį šlapių plaukų efektą. Vasarą šią šukuoseną galite formuoti dar šlapiais plaukais – sutepkite geliu ir galite eiti į lauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją