1. Į kreminę pudrą įlašinkite lašelį aliejaus

Jei norite spindinčios odos, įlašinkite lašelį rožių aliejaus į kreminę pudrą. Tokiu būdu praleisite skaistinančios ar švytinčios pudros žingsnį makiažo eigoje, šia skysta pudra padengtas jūsų veidas jau švytės.

2. Švytėjimą suteikiančia priemone patepkite vokus

Kreminė švytėjimą suteikianti priemonė pagyvins makiažą, net jei turite išbėgti iš namo po kelių sekundžių. Patepkite kremine švytėjimą suteikiančia priemone vokus, paskui pamaskuokite maskuokliu paakius – akys spindės, atrodys gyviau.

3. Antakių plaukelius užfiksuosite muilu

Neturite po ranka spalvoto antakių gelio? Ne bėda – pabraukykite antakių šepetėliu į gabalėlį muilo, kad susidarytų želė konsistencijos masės, o tada sušukuokite ir sutvirtinkite antakių plaukelius.

4. Būtinai parieskite blakstienas

Tam pakanka kelių sekundžių, bet daug moterų neriečia blakstienų. O iš tiesų pariestoms blakstienoms reikia mažiau tušo, blakstienos atrodo natūraliau.

5. Apveskite antakių pieštuku lūpas – jos atrodys putlesnės

Pelenų atspalvio, pilkšvu antakių pieštuku švelniai apveskite lūpų kontūrą – jos atrodys išraiškingesnės, putlesnės.

6. Nepamirškite skaistalų

Moterys dažnai renkasi veido kontūravimą, o skaistalų nenaudoja. Verčiau padažykite skruostus kreminiais skaistalais, o paskui užtvirtinkite juos sausais skaistalais – veidas akimirksniu atrodys gaiviau.

7. Užmaskuokite paraudimus aplink nosį

Paakių maskuokliu užmaskuokite paraudimus apie nosies šnerves – veidas atrodys skaistesnis ir gaivesnis, net jei niekur daugiau netepsite maskuokliu.

8. Naudokite makiažą fiksuojantį skystį prieš kreminę pudrą

Makiažo fiksatorius purškiamas pabaigoje – kad makiažas ilgiau laikytų. Makiažo meistrai taip pat naudoja fiksatorių pačioje pradžioje – gana gausiai jo papurškia ant veido, o tada tepa kreminę pudrą – pabandykite, tai puikiai maskuoja poras, oda atrodo lygesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją