Susiliejančių ir viena į kitą palaipsniui pereinančių spalvų efektas, vadinamas „ombré“, grožio pasaulyje iššpopuliarėjo kalbant apie plaukus, o šį sezoną „ombré“ dažymas taikomas manikiūrui.


„Ombré“ efektu nulakuoti nagai – ne naujiena, susiliejančių skirtingų spalvų nagai madingi buvo ir prieš kelis sezonus. Visgi šįmet tokio dažymo tendencija šiek tiek keičiasi. Dabar madinga sukurti fėjiško manikiūro įspūdį, naudojant švelnius pastelinius atspalvius ir renkantis desertus primenančius jų derinius.


Romantiška žydra ir rausva, melsva ir violetinė, kūno spalva ir „baby pink“ – tai tik keli populiarūs spalvų duetai, kuždantys apie svajingą vasarą, virš jūros pakibusius saulėlydžius, cukraus vatą ir šio tūkstantmečio pirmojo dešimtmečio stiliaus saldybes.


Jeigu norisi netikėtumo ir žaismingesnio manikiūro, pamėginkite rinktis pastelinius atspalvius, kuriems būdingas neoninis efektas: balinta neoninė žalia, geltona ar oranžinė. Kurdamos „ombré“ manikiūrą, meistrės šias intensyvesnes spalvas siūlo derinti su neutraliomis, pavyzdžiui, kūno rusva, smėlio ir persikų gelsva ar šviesia rausva.