Tamsūs lūpų dažai

„Daugybė moterų dažosi lūpas tamsių spalvų dažais su melsvu atspalviu, o tada lūpos atrodo mažos, šaltos. Nebijokite spalvų, tik žiūrėkite, kad jos paryškintų lūpas, nebūtų per šaltos“, – vizažistė Molly R. Stern.

Biri pudra

„Būkite atsargios su biria pudra. Per daug birios pudros padengia veidą matomu sluoksniu, paslepia natūralią odos spalvą, sendina. Aš naudoju perregimą birią pudrą, jos lengvai uždedu su dideliu pudros teptuku. Galite atsargiai papudruoti biriu bronzantu – oda bus šiltesnio atspalvio“, – vizažistė Georgie Eisdell.

Blizganti oda

„Skaistalai su švytinčiomis dalelėmis, švytėjimo suteikiančios priemonės sušoka į mažas raukšleles, paryškina trūkumus. Tas pats pasakytina apie perlamutrinius lūpų dažus. Kad oda natūraliai švytėtų, ji turi būti pridrėkinta; makiažą sutvirtinkite, užsipurkšdamos drėkinamojo fiksatoriaus ar hidrolato“, – vizažistė Tamah.

Per ryškūs antakiai

„Per tamsūs ar per stori antakiai pernelyg krenta į akis. Antakiams užpildyti ir paryškinti formą naudokite tonu šviesesnius už natūralią jų spalvą pieštuką ar šešėlį. Antakiai turi įrėminti akis, suteikti struktūros, bet jie neturi būti ryškiausias akcentas veide“, – garsenybių vizažistas Matthew VanLeeuwenas.

Blizgantys akių šešėliai

„Satininiai ar perlamutriniai akių šešėliai gali stipriai sendinti. Blizgučiai paryškina raukšles, padaro akių kontūrą neryškų. Akims formuoti ir paryškinti raukšlę po antakių naudokite matinius akių šešėlius. Blizgius šešėlius naudokite saikingai – tepkite vidiniame voko kampe ir per voko vidurį“, – vizažistė Pati Dubroff.

Matiniai lūpų dažai

„Tamsios spalvos lūpos gražu, bet būkite atsargios. Storas matinių lūpų dažų sluoksnis, kai ryškiai matosi lūpų kontūras, vizualiai plonina lūpas, pasendina 15 metų, nors jums gali būti vos 25-eri. Man patinka riebios struktūros lūpų dažai, užsitepkite juos bevardžiu pirštu. Tada lūpų kontūras būna švelnus, o lūpos atrodo putlesnės“, – vizažistė Fiona Stiles.

Makiažo klaidos

Netvarkingas makiažas

„Daugybė moterų nepažiūri, kaip dienos metu išsilaikė jų makiažas, todėl neretai vaikšto tušu išteptu paakiu ar į raukšleles sušokusiu šešėliu. Nešiokite kelis pagaliukus su vata apsuktais galiukais, kad dienos metu prireikus galėtumėte pasivalyti, pasitaisyti makiažą“, – vizažistas Stephenas Sollitto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)