Prieš naudodamos feną ar karštas žnyples, būtinai apipurkškite plaukus apsaugine priemone nuo karščio – taip plaukai išliks tvirtesni ir ilgiau išsaugos savo grožį.

Stambios „Victoria’s Secret“ bangos

Tai klasikinė švenčių šukuosena, tačiau tendencijos keičia kai kuriuos niuansus. Šiuo metu svarbiausia pagrindinę plaukų apimtį sukurti šalia veido: vertikaliai ties momenkauliais ir horizontaliai į plotį. Kad plaukai turėtų daugiau tūrio, naudokite plaukų putas ar purškalą su jūros druska ir išdžiovinkite plaukus, palenkusios žemyn galvą. Bangas formuokite kaip įprastai, tik stenkitės žnyples laikyti vertikaliai. Leiskite garbanoms kurį laiką atvėsti.

Norėdamos išgauti dailų ir natūralų vaizdą, turite gerai iššukuoti garbanas, atlošusios galvą atgal. Plaukų šaknis ir plaukus papurkškite tekstūriniu purškikliu. Sukiškite pirštus į plaukus ties smilkiniais ir atmeskite plaukus ant veido. Vertikalią apimtį galima sutvirtinti lengvai pavėlus plaukus, o visą šukuoseną – plaukų laku.

Garbanodamos plaukus nesismulkinkite – imkite storesnes sruogas. Bangos atrodys stilingiau ir gražiau, o pačią šukuoseną pasidarysite greičiau.

Kad jūsų bangos atrodytų prabangiau ir labiau spindėtų, patepkite jas maitinamuoju plaukų aliejumi. O jei norite šukuosenai suteikti atsainumo, sruogas apipurkškite jūros druskos purškalu.

Bellos Hadid šukuosena

Modelis Bella Hadid sugrąžino į madą elegantiškus 90-ųjų kuodelius.

Stilingos šukuosenos Naujųjų metų šventei

Pasidarykite tiesų sklastymą, plaukus sušukuokite pakaušio link. Maždaug ties galvos viduriu ar šiek tiek žemiau suimkite plaukus į uodegą. Jei norite pakoreguoti veido apimtį, ties veidu palikite dvi sruogas. Labai svarbu nepalikti styrančių plaukelių, todėl sulyginkite plaukus laku arba geliu. Plaukų uodegą susukite į tvirtą kuodą. Sutvirtinkite jį plaukų smeigtukais. Rinkitės banguotus smeigtukus ir į kuodą susmeikite juos neišskleistus.

Stilingos šukuosenos Naujųjų metų šventei

Jennifer Aniston šukuosena

Dar viena iš 10-ojo dešimtmečio grįžusi šukuosena – didelės apimties tiesūs plaukai.

Pakelkite plaukų šaknis. Naudodamos apvalų plaukų šepetį ir feną. Išlyginkite plaukus specialiomis žnyplėmis. Norėdamos užfiksuoti šukuoseną, plaukų šaknis papurkškite tekstūriniu purškalu, o sruogas prie veido – plaukų laku.

Kriauklė

Išdžiovinkite plaukus su plaukų putomis arba jūros druskos purškikliu, palenkusios žemyn galvą. Apipurkškite plaukų paviršių sausu laku arba purškiamu plaukų vašku. Po to plaukus būtinai iššukuokite, kad neliktų sulipusių plaukų vaizdo.

Jei nesuvaldote plaukų, pabandykite juos apdoroti formavimo priemone (laku, jūros druskos purškalu ar purškiamu vašku). Sruogos taps paklusnesnės ir plastiškesnės. Plaukų priemonę purkškite ant plaukų iš 20 – 25 cm atstumo.

Suimkite plaukus į uodegą ir apvyniokite juos aplink delną. Darydamos sukamuosius judesius ranka, susukite plaukus į kriauklę. Sutvirtinkite ją nematomais plaukų smeigtukais. Galite švelniai išpešti kelias sruogas, kad suteiktumėte šukuosenai apimties ir tekstūros. Užfiksuokite šukuoseną laku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)