Marškinėliai dažniausiai yra gaminami iš plono, lengvo ir priglundančio audinio, kuris leidžia kūnui „kvėpuoti", jaustis patogiai ir komfortiškai.

Būtent pastarosios dvi priežastys nulėmė tai, kad daugiausiai moterys savo spintoje turi įvairiausių tipų moteriškų marškinėlių.

Papasakosime, kokius marškinėlius savo spintoje turėtų turėti kiekviena.

Kokį stilių pasirinkti?

Patys populiariausi ir, tikriausiai, kiekvienoje spintoje nesunkiai randami yra trumparankoviai marškinėliai.

Jie laikomi pačiais universaliausiais ir patogiausiais. Renkantis trumparankovius marškinėlius labai svarbu nepamiršti atsižvelgti į kokybę – rinkitės iš kokybiškos bei visus aukščiausius standartus atitinkančios medvilnės pagamintus marškinėlius, kurie nevaržys judesių, suteiks komforto jausmą, o karštomis dienomis leis kūnui „kvėpuoti", todėl bus sumažintas prakaitavimas.

Ką dėvėti darbe ar laisvalaikiu?

Trumparankoviai marškinėliai mėgstami ne tik dėl savo patogumo, bet ir dėl lengvo derinimo prie bet kokios aprangos.

Tokie marškinėliai puikiai tiks tiek moterims, dirbančioms ofise, pavyzdžiui, apsirengti po švarkeliu, tiek bus puikiu pasirinkimu, nežinant ką priderinti prie džinsų ar šortų.

Taigi apskritai trumparankoviai marškinėliai tinkami tiek oficialioje, tiek laisvalaikio aprangoje, todėl būtinai turėtų būti kiekvienos moters spintoje.

Kaip atskirti kasdieninius nuo klasikinių skirtų darbui?

Labai svarbu savo spintoje turėti ne tik marškinėlius, tačiau ir bent jau kelių rūšių marškinius.

Mados specialistai ir dizaineriai pataria, kad moterims savo spintoje reikėtų turėti tiek kasdienius, tiek oficialaus stiliaus marškinius.

Kasdieniai marškiniai dažniausiai būna įdomesnių dizainų, spalvų ar raštų, o štai oficialaus stiliaus marškiniai dažniausiai – klasikiniai ir vienspalviai, neretai – balti.

Kodėl patariama turėti abiejų tipų marškinių?

Kadangi kartais prie džinsų, vakare kartu su draugais einant į miestą norisi šiek tiek pasipuošti, tačiau nepersistengti.

Būtent tokiu atveju puikiu pasirinkimu tampa kasdieniai marškiniai, kurie yra patogūs ir gana nesunkiai derinami, tačiau ir tuo pačiu suteikia šiek tiek oficialumo.

Prie ko derinti marškinėlius?

Aptarus, kokie moteriški marškinėliai turėtų būti kiekvienos dailiosios lyties atstovės spintoje, nemažiau svarbu yra ir pakalbėti apie kelnes.

Dauguma marškinėlių ir palaidinių yra nesunkiai derinami su skirtingų tipų ir dizainų kelnėmis.

Svarbiausia, renkantis kelnes ar džinsus, surasti jums pačioms patogų ir tinkamą variantą.

Renkantis įprastus, mėlynus ar juodus džinsus, šalia jų derinti palaidines nebus sudėtinga, kadangi tai gana universalios spalvos.

Vis dėlto, jeigu kelnes pasirenkate kitokių, rečiau sutinkamų spalvų, turėtumėte pagalvoti, kaip jas derinsite prie kitų, spintoje turimų drabužių, ar rūbai stilistiškai derės tarpusavyje.