Įprask atlikti teisingus judesius tepant veidui skirtą kosmetiką

KAKTA – tepk serumą ar kremą nuo nosies pradžios (nesumaišyk su nosies galiuku) į viršų ir šonus plaukų link. Kitokie judesiai gali padėti susiformuoti pirmosioms raukšlelėms. Tikime, kad to tikrai nenori. PAAKIAI – priemonę paakiams gali lengvai paskirstyti ant paakių tapšnojamaisiais judesiais. Tepk nuo akių kampučių link smilkinių. Jeigu oda aplink paakius nėra itin jautri, lepink ir akių vokus. Tad pirštų pagalvėlėmis aplink akis vedžiok aštuonetą. Svarbu nepadaugink produkto kiekio ir stebėk, kad pastarasis nepapultų į akis. Po kelių tokių ritualų – pirštai tikrai išmoks šį grožio šokį.

NOSIS – nuo kaktos keliauk pirštais žemyn ir palepink savo nosies sparnelius. Dažnai nosis nepelnytai lieka pamiršta. Neskriausk jos. SKRUOSTAI – labiausiai skruostams patinka, kai priemonė lengvais ir švelniais judesiais yra tepama nuo nosies link smilkinių. Rūpinkis savo skruostais taip, kaip jiems patinka labiausiai. KAKLAS – šis dažnai atskleidžia pirmuosius senėjimo požymius, tad jo pamiršti jokiu būdu negalima, o ir papildomas dėmesys tikrai gali pasiteisinti. Kaklo šonus tepk iš viršaus į apačią, o kaklo vidurį – iš apačios į viršų. Ir nepamiršk to daryti reguliariai.

Veidas, moteris

Pigmentinių dėmių priežastimi gali tapti netinkamas miego režimas

Pigmentinės dėmės viena dažniausia problema dėl kurios moterys kreipiasi į specialistus, tai sudėtingiausiai panaikinamas ženklus odos pakitimas, kurio nepavyksta pilnai užmaskuoti makiažo priemonėmis ir greitai išgydyti medikamentais. Pigmentinės dėmės atsiranda ne tik nuo žalingų saulės spindulių. Medicinos tyrimų duomenimis nustatyta, jog pigmentinės dėmės gali atsirasti ne tik dėl saulės, bet ir dėl hormoninio disbalanso, amžiaus, stokojant vitaminų, nesilaikant poilsio rėžimo, sergant tam tikromis ligomis bei patiriant daug streso.

Pigmentinių dėmių gydymas gali būti medikamentinis, kurį paskiria gydytojas, arba kosmetologinis, naudojant mezoterapinius mišinius, impulsinę šviesą, profesionalią kosmetiką ar į pagalbą pasitelkiant šiuo metu naujausią ir bene efektyviausią būdą – lazerinį gydymą.

Kovojant su pigmentinėmis dėmėmis, turime nuolat stiprinti imunitetą, sveikai maitintis ir subalansuoti darbo bei poilsio rėžimą.

Tam, kad sportuotum reguliariai, kartais gali pritrūkti tik gražesnių drabužių

Ar kada susimąstei, kad mėgstami ir puikiai tinkantys sportiniai drabužiai skatina dėvėti juos dažniau? Įsigiję sau patinkančius sporto drabužius netruksime pradėti mankštintis, nes ši apranga privers smegenis tikėtis ir norėti būsimos veiklos. Sportinių drabužių spinta gali ne tik motyvuoti judėti, bet ir fiziškai paskatinti labiau pažinti savo kūną. Tinkami treniruočių rūbai leidžia nevaržomai judėti, o tai suteikia malonumo pojūtį ir daro tiesioginę įtaką treniruotės našumui.

Agnė Černičenko, Jolanta Verseckaitė, Justė Pinkevičienė

Priversti smegenis dirbti yra būtina grožio sąlyga, tačiau papildomų kilogramų atsikratyti nepadės

Smegenys sudegina apie 20 proc. visos kūno sunaudojamos energijos, tai reiškia apie 400 kilokalorijų per dieną, nors smegenys tesudaro apie 2 proc. bendros kūno masės. Jei jos taip intensyviai vartoja energiją, ar galima teigti, kad kuo daugiau šis organas dirbs, tuo daugiau energijos jis suvartos ir tuo daugiau kalorijų sudegins mūsų organizmas?

Intensyvesnio mąstymo energinis poreikis yra santykinai labai menkas lyginant su bendru smegenų energijos suvartojimu, kuris reikalingas daugybei užduočių atlikti. Todėl galima teigti, kad bendras smegenų energijos poreikis yra pastovus arba kinta labai nežymiai. Taigi įdarbinti smegenis būtina dėl daugybės priežasčių, tačiau antsvorio numesti intensyvus protinis darbas tikrai nepadės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)