Štai kelios G. Stefani paslaptys:

Visada prieš miegą nusivalykite makiažą. Tai pati pirmoji ir pati svarbiausia taisyklė. G. Stefani išsiskiria ryškiu makiažu – akį rėžiančiomis raudonomis lūpomis ir ryškiomis blakstienomis. Dažniausiai prieš koncertus ar kitus pasirodymus ji dažosi pati.

Vis dėlto ne mažiau svarbu nei pasidažyti, G. Stefani yra makiažą nusivalyti. Kalbėdama „Elle UK“ dainininkė prisipažino: „Vienintelis dalykas, kurį pakeičiau, ir kurio griežtai laikausi, yra nusivalyti visą makiažą. Kai buvau jaunesnė, buvo sunkiau, nes aš nuolat buvau kelyje, gastrolių autobuse, ir veidą valydavau vandeniu iš buteliuko, autobuse.“

Nepaisant to, kad G. Stefani dievina makiažą, dainininkė prisipažino, kad jai patinka jausti švarų ir gaivų veidą.

Ji atskleidė, kad laidoje „The Voice“, kai reikėdavo ilgai, kokias 14 valandų filmuotis, ji nusiprausdavo veidą, o vėliau pasidažydavo iš naujo. Dainininkė pripažino, kad veidas praktiškai nepasikeičia, ir žmonės nė nepastebi skirtumo, tačiau, pasak jos, oda bent kažkiek gali pakvėpuoti.

AFP/Scanpix nuotr.

Galvokite, ką dedate į burną. Posakis „Esi tai, ką valgai“, nėra iš piršto laužtas. Maistas, kurį valgome, turi didelę įtaką mūsų odai ir jos būklei. Vegetare atlikėja tapo būdama 12 m.

Saugokitės saulės. Į klausimą, kokį geriausią grožio patarimą yra gavusi, dainininkė atsakė: „Vengti saulės! Įdomu tai, kad saulės poveikis matomas tik su amžiumi. Taigi, vėliau gyvenime pažvelgus į veidrodį, gali būti sunku suprasti, kodėl veidas atrodo per anksti susenęs. Pasirodo, nuo saulės. Tačiau tada jau būna per vėlu ką nors pakeisti, ir telieka graužtis nagus.“

„Aš džiaugiuosi, kad nors ir augau Kalifornijoje, man pavyko nepiktnaudžiauti saulės spinduliais. Ne vaikystėje, bet nuo kokių dvidešimties metų.“

Poilsis (arba kokybiška nuovargio žymes maskuojanti priemonė). Geriausias būdas neatrodyti pavargusiai yra gerai išsimiegoti. Tačiau, būdama trijų vaikų mama, ji iš patirties žino, kad išsimiegoti ne visada pavyksta, kai reikia rūpintis vaikais. Tokiu atveju dainininkei padeda kokybiškos maskavimo priemonės.

AFP/Scanpix nuotr.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)