Prireiks:

Plaukų dažų

Šepetėlio plaukų dažymui

Indelio, kuriame maišysite plaukų dažus

Vienkartinio pirštinių, kad neišsiteptumėte rankų

Vatos diskelių, kad nuvalytumėte dažus nuo odos

Plaukų dažymas

Dažymo eiga:

Išsišukuokite plaukus, labai svarbu, kad jie nebūtų susivėlę. Tuomet šukų pagalba padalinkite galvą į šias zonas: nuo ausies iki ausies ir kryžiumi per apatinį pakaušį. Turite gauti keturias atskiras zonas.

Dažymą pradedame nuo šaknų. Detalią pamoką, kaip nusidažyti šaknis namų sąlygomis, kviečiame žiūrėti ČIA. Dažant šaknis, nubraukite nuo šepetėlio dažų perteklių ir stenkitės netepti plaukų augimo linijos, tai – paskutinis žingsnis, kuriam prireiks kruopštumo.

Nudažėte šaknis? Tuomet metas pereiti prie likusių plaukų. Nuo apatinio pakaušio stambiomis šukomis atskirkite po vieną sruogą, ją prašukuokite ir tik tuomet aplikuokite dažus šepetėliu. Užtepus, papildomai įmasažuokite dažus rankų pagalba, kaip pavaizduota vaizdo įraše.

Nudažę apatinį pakaušį, artėkite prie smilkinio zonos. Plaukus nušukuokite atgal, kad neužkristų ant veido, ir kruopščiai paskirstykite dažus. Paskirstę dažus, apžiūrėkite, ar dažai padengė visus plaukus, ar neliko nepadažytų sruogų.

Jei išsitepėte ausis ar plaukų augimo liniją, nuvalykite dažus vandeniu suvilgytu vatos diskeliu. Nepamirškite, dažus reikia laikyti atsižvelgiant į gamintojo rekomendaciją ir nurodytą laiką.


Daugiau E. Saunorytės vaizdo pamokų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)