Kaip pasitrumpinti plaukų galiukus?

Tam, kad namų sąlygomis galėtumėte nukirpti namiškiams išsišakojusius, netvarkingus plaukų galiukus, jums prireiks:

1. Plaukų kirpimo mašinėlės

2. Šukų

Šis plaukų kirpimo būdas puikiai tinka ir kerpant plaukus vaikams, nes su mašinėle nėra rizikos įpjauti ar įkirpti.

Plaukai prieš kirpimą turi būti išplauti ir išdžiovinti. Žmogus, kurį kirpsite, turi sėdėti arba stovėti stabiliai, nejudėti, taip pavyks sukurti tiesą plaukų liniją.

Kruopščiai iššukuokite plaukus. Nekirpkite visų plaukų vienu metu, darykite tą nedideliais skyrimais. Šukomis pasižymėkite norimą liniją ir, plaukus prilaikant pirštais, nukirpkite galiukus.

Idealu, jei kirpsite plaukus prieš veidrodį. Veidrodžio atspindys padės įvertinti, ar darbas atliktas kruopščiai, o linija – tiesi.

Kaip patrumpinti ataugusius kirpčiukus?

Namų sąlygomis patrumpinti ataugusius kirpčiukus nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti iš pirmojo žvilgsnio. Šiai grožio procedūrai jums reikės:

1. Šukų

2. Žirklių

3. Segtuko

4. Veido apsaugos

5. Plaukų kirpimo mašinėlės

Atsiskirkite dalį kirpčių, juos susekite. Atskirti kirpčiukus reikia tam, kad sumažintumėte masę ir kirpti būtų lengviau.

Svarbu žinoti, jog tai, kaip laikysite žirkles, nulems, kokią kirpčiukų liniją suformuosite. Jei norite, kad kirpčiukai būtų „sunkūs“, laikykite žirkles horizontaliai ir kirpkite tiesia linija. Jei norite formuoti lengvesnę liniją, laikykite žirkles vertikaliai ir kirpkite taškiniu būdu, kaip parodyta vaizdo įraše.

Pakirpę kirpčiukus, nepamirškite jų sulyginti ir silkinių zonose.

Jei nukirpus kirpčiukus matote, kad liko nepageidaujamų plaukelių, padės plaukų kirpimo/skutimosi mašinėlė. Prieš nukerpant likusius plaukelius, pasidarykite veido apsaugą (juk nenorite likti be antakių, tiesa?). Veido apsaugą galite pasigaminti namuose iš popieriaus arba plastiko.

Trumpa, tačiau informatyvią vaizdo pamoką išvysite Delfi įraše:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)