„Dažnai nepamatau, kaip rytą pakeičia vakaras. Gyvenu Londone, kuriame gyvenimo tempas yra milžiniškas. Įvairūs su stiliumi susiję projektai, ties kuriais dabar koncentruojuosi, ne tik atima bemaž visą laiką, bet ir maksimaliai įtraukia“, – „Birutės“ pranešime spaudai sako A. Valentaitė, modelio karjerą tęsianti Jungtinėje Karalystėje.

Ji turi išbandytą receptą, kuris padeda ne tik atrodyti gražiai, tačiau ir jaustis puikiai. Šį receptą ji rekomenduoja ir kitoms moterims, kurios įsisuka į darbų arba rūpesčių verpetą.

„Dienomis, kai tiesiog nieko nespėju, žinau, kad geriant vandenį mano organizmas gauna pakankamai naudingų medžiagų, kurių reikia gerai savijautai. Esu pastebėjusi, kad reguliariai geriant vandenį, oda jį tarsi „sugeria” iš vidaus ir oda atrodo skaistesnė, elastingesnė.

Žmonės pastebi, kad viena ar kita moteris tiesiog švyti – švyti tos, kurios ne tik gražiai pasidažo, bet ir kasdien nepamiršta išgerti daug vandens“, – sako A. Valentaitė.

Ji pati kasdien stengiasi išgerti bent 2 litrus skysčių, neskaičiuojant kavos puodelio ryte. Vasarą ir sportuodama vandens A. Valentaitė geria daugiau nei įprastai.

„Ryte – stiklinė vandens tik nubudus, vėliau maždaug pusvalandį prieš valgį. Tai ne tik padeda virškinimui, tačiau ir suteikia sotumo jausmą, todėl maisto norisi mažiau. Aišku, nepamirštu vandens ir sportuodama, tačiau jį geriu ne vien užsiėmimų metu, tačiau ir prieš juos. Na, o peršalusi laikausi gydytojo rekomendacijų ir kas valandą išgeriu po stiklinę skysčių“, – sako A. Valentaitė.

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį moterims renkantis, kokį vandenį gerti?

„Tai labai individualu ir priklauso nuo moters sveikatos būklės ir jos kasdienės veiklos. Aš dažniausiai renkuosi vidutinės mineralizacijos vandenį, nes jis aprūpina organizmą būtinais mineralais ir elektrolitais aktyviai sportuojant. Taip pat šis vanduo padeda palaikyti imuninę sistemą ir gerina medžiagų apykaitą“, – sako modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)