Dabar renkantis šukuoseną daugiausiai dėmesio derėtų skirti spalvoms ir nebijoti jomis eksperimentuoti – štai ką galima buvo išvysti ant podiumo, kai Baltijos šalių ekspertai pristatė savo 2018-2019 m. rudens ir žiemos kolekciją grožio parodoje „Baltic Beauty 2019“, rašoma pranešime spaudai.

Ši sezoną vyrauja rafinuoti spalvų kontrastai, pasitelkiant specialias plaukų dažymo technikas: „Color Clash”, kurioje intensyviai žaidžiama spalvomis ir jų atspalviais, „Urbaganza“, pabrėžianti plaukų spalvos intensyvumą ir „Texture tension“ – nauja dažymo technika, suteikianti žvilgančių plaukų apimties iliuziją.

Naujausi plaukų dažymo stiliai pagal Baltijos šalių ekspertus:

1. „Color Clash”

Šia dažymo technika intensyviai žaidžia visos spalvų gamos atspalviais. Šioje technikoje svarbiausias akcentas yra net ne pasirinktoje spalvoje, o profesionaliai įvaldytuose spalvų perėjimuose. Pavyzdžiui, kai ledo baltumo spalvoje pereinama į rusvus atspalvius arba juodojo šokolado spalvoje pereinama į išraiškingus šviesius atspalvius.

2. „Urbaganza“

Tai metodas, kuriame pabrėžiamas plaukų spalvos intensyvumas ir sodrumas. Prie tokio plaukų dažymo ypač dera griežtų linijų kirpimas. Ši technika ypač tinka tamsių plaukų savininkėms.

3. „Texture tension“

Tai naujausia dažymo technika, suteikianti plaukams apimties iliuziją. „Texture tension“ technika dažytų plaukų efektas dar vadinamas „spalvų lietumi“ (angl. raincolor). Pavyzdžiui, sukuriami žvilgantys aukso ir rudos spalvos kontrastai, kurie lyg lietaus lašai atspindi šviesą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)