1. Akių makiažo valiklį

Pamirkykite vatos tamponėlį į skystą kokosų aliejų ir nusivalykite akių makiažą.

2. Lūpų balzamą

Kadangi kokosų aliejuje yra vitamino E, patepkite juo lūpas. Kokosų aliejus skatina odos regeneraciją.

3. Skutimosi kremą

Jei kojas skutate, patepkite jas kokosų aliejumi (2 šaukštų vienai kojai ištepti pakaks), o tada skuskite.

4. Dantų pastą

Kokosų aliejus turi antibakterinių, antigrybelinių ypatybių, jis naikina bakterijas, balina dantis, gaivina burnos kvapą. Geriausia apie 20 min. skalauti burnoje kokosų aliejų. Arba galite sumaišyti kokosų aliejų perpus su soda ir išsivalyti šia pasta dantis.

5. Skaistalų ir birios pudros šepetėlių valiklį

Sumaišykite dvi dalis muilo ir vieną dalį kokosų aliejaus, ištrinkite šiuo mišiniu šepetėlius, o tada išplaukite ir nusausinkite.

6. Nenuplaunamą plaukų kondicionierių

Išsausėjo plaukai? Patrinkite delnais nedidelį kiekį kokosų aliejaus, įtrinkite jį į šlapius, išplautus plaukus, o tada džiovinkite ar palikite išdžiūti. Nepadauginkite, antraip plaukai atrodys it susiriebalavę.

7. Neklusnių plaukų tramdytoją

Jei jūsų plaukai nuo drėgmės šiaušiasi, neklusnias sruogas galite suminkštinti kokosų aliejumi. Tik nepadauginkite, antraip plaukai atrodys neplauti, susiriebalavę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)