„Gamta yra mūsų tikrasis Kalėdų Senelis. Mėgaukis gamtos dovanomis ištisus metus!“ – tokiu šūkiu artėjančias šventes pasitinka kompanija, nuolatos prisidedanti prie gamtos išsaugojimo.

Renginyje dalyvavusios žinomos moterys turėjo pasižadėti, kaip kitais metais prisidės prie šio kilnaus tikslo. Taip pat į namus jos gavo dovanų po sodinuką, kurį turės pasisodinti ir juo rūpintis. Vakaro metu vyko fotosesija „Aš – gamtos veidas“, kurios metu viešnios galėjo įsiamžinti su pasirinkta gėle ar augalu, rašoma pranešime spaudai.

Renginyje apsilankė grožio salono vadovė Kristina Ivanova, tinklaraštininkės Ieva Swan, Gintarė Pietutytė, Indrė Trusovė ir Viktorija Šaulytė, verslininkė Liucina Rimgailė, studentė Marija Randers, vizažistė Justina Gafaro, verslininkė Laura Mazalienė ir kitos.

K. Ivanova: „Kalėdinėmis dovanomis pasirūpinu iš anksto“

Atlikėja K. Ivanova pasakojo, kad draugėms mėgsta dovanoti dovanas, susijusias su grožiu. Tai gali būti plaukų priežiūros priemonės, dekoratyvinė kosmetika ar makiažui skirti įrankiai. Pirmąsias dovanas grožio salono savininkė nupirko jau spalio mėnesio pradžioje. „Labai smagu draugėms parinkti produktus ir dovanoti tai, kas iš tiesų yra verta dėmesio. Kalėdinėmis dovanomis mėgstu pasirūpinti iš anksto. Labai nepatinka, kai prieš šventes paskutinį savaitgalį reikia lėkti į parduotuvę ir pirkti bet ką“, – pasakojo K. Ivanova.

Kristina pastebi, kad žmonės taip pat labai mėgsta planuoti savo laiką iš anksto, todėl rezervuojasi vietas pas grožio specialistus likus net keliems mėnesiams. „Kalėdos man prasidėjo rugsėjį. To nebuvo dar nė vienais metais. Žmonės brangina savo laiką, nori susiplanuoti viską iš anksto“, – pasakojo vizažo specialistė.

Kristina turi tradiciją – prie pagrindinės dovanos prideda ir su praėjusiais metais susijusią nuotrauką. Joje K. Ivanova yra įsiamžinusi su tuo žmogumi, kurį sveikina. „Praėjusiais metais puošiau Kalėdų eglę draugų, šeimos narių nuotraukomis. Per šventes artimieji labiausiai laukia būtent tos dovanojamos nuotraukos... Mūsų išmaniuosiuose telefonuose yra užfiksuota begalės akimirkų, tačiau jos taip ir neišvysta dienos šviesos. Geriausia dovana yra žmogui skirtas laikas. Turime tai branginti ir vertinti“, – kalbėjo K. Ivanova.

Renginio akimirkos ir svečiai

J. Gafaro: „Dovanokite kūno priežiūros priemones“

Vizažo specialistė įsitikinusi – geriausia dovana yra natūralų grožį puoselėjančios kosmetikos priemonės. Kadangi Kalėdos yra šaltuoju laikotarpiu, todėl geriausia rinktis drėkinančias priemones. Tiesa, Justina nesiūlo dovanoti veido priežiūrai skirtos kosmetikos – geriau rinkti dovanas iš kūno priežiūros linijų.

„Veido priežiūra yra labai individualus dalykas. Galima lengvai prašauti pro šalį, padovanoti tai, kas merginai visai netinka. Išrinkti kūno priemones, kurios tikrai patiks ir tiks, yra kur kas lengviau. Jos tikrai bus sunaudotos ir negulės nereikalingos vonios spintelėje. Tai gali būti kūno pienelis, drėkiklis, pėdų kremai... Visos moterys mėgsta pasilepinti SPA procedūromis namuose“, – dovanų idėjomis dalijosi J. Gafaro.

Renginio akimirkos ir svečiai

M. Randers: „Daugiausiai gaunu dovanų, susijusių su grožiu“

Renginyje apsilankiusi verslininkės Dainos Bosas dukra M. Randers juokėsi, kad prieš kiekvienas Kalėdas susiduria su iššūkiu – ką gi dovanoti bičiuliams, draugėms, šeimos nariams. Mergina teigė, kad su grožiu susijusi dovana visada yra tinkamas pasirinkimas.

„Tai gali būti lūpdažis, namų SPA rinkinukas, druska į vonią, veido kaukės... Kosmetika visada pasiteisina, nes anksčiau ar vėliau ją sunaudos. Beje, pati taip pat daugiausiai gaunu dovanų, susijusių su grožiu. Labai mėgstu masažus, todėl kuponas į SPA taip pat yra labai gera dovana. Man patinka skirti laiko sau, atsipalaiduoti, pailsėti. Kiekvienam žmogui to reikia“, – kalbėjo mergina.

Renginio akimirkos ir svečiai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)