Plaukų priežiūros ekspertė dalijasi patarimais, padėsiančiais be didelio vargo džiaugtis vizualiai tankesniais plaukais, rašoma pranešime spaudai.

Naudokite plaukų apimtį suteikiančias priemones

Norint plaukus pakelti nuo šaknų, pirmiausia, reikėtų tinkamai išsirinkti veiksmingas plaukų priežiūros priemones, suteikiančias plaukams tankumo efektą. Plaukų priežiūros priemonių prekės ženklo „Rich Hair Care” ambasadorė, plaukų stilistė Liuda Šluinskytė, kitaip žinoma kaip „Jazz’as plaukuose”, pataria, kaip išsirinkti tinkamą šampūną ir kondicionierių kasdieniam naudojimui, siekiant trokštamo rezultato.

„Visų pirma, naudokite šampūną ir kondicionierių, kurie suteikia plaukams apimties. Patarčiau rinktis tas priemones, kurių sudėtyje yra kokosų aliejaus, nes jis ne tik maitina ir pagerina plaukų tekstūrą, bet ir suteikia jiems trokštamą purumo efektą”, – pasakoja plaukų ekspertė.

Plaukų meistrė pabrėžia, kad daugybė garsių ir patikimų prekės ženklų siūlo didelį asortimentą plaukų priežiūros priemonių, skirtų apimties didinimui. Visgi, pašnekovės teigimu, vertėtų atsakingai rinktis produktus ir ieškoti tokių, kurie neapsunkintų plaukų, būtų lengvos konsistencijos ir nepaliktų riebumo pojūčio.

Plaukų suktukai – suteiks apimties ir leis atrodyti nepriekaištingai

„Jazz’as plaukuose” teigia, kad kiekviena moteris gali mėgautis puriais plaukais pasitelkusi klasikines priemones – plaukų suktukus, kurie gali būti įvairių dydžių ir rūšių.

„Yra daugybė suktukų pasirinkimų. Vieni jų – poroloniniai, puikiai tinkantys nakčiai, kadangi yra minkšti ir su jais patogu miegoti. Populiarūs ir „karšti” suktukai, turintys šilumos palaikymo funkciją. Jų šereliai prikimba prie plauko paviršiaus, bet jo nedegina”, – pasakoja plaukų priežiūros specialistė.

Pašnekovė akcentuoja, kad suktukus reikia rinktis pagal tai, kokio rezultato trokštama – stambesnių ar smulkesnių garbanų. Svarbu nepamiršti, kad kuo suktuko skersmuo mažesnis, tuo garbanos bus smulkesnės.

Gofrą rinkitės išskirtinėms progoms

Kitas būdas, siekiant išraiškingai suformuotų plaukų ir vizualiai didesnės jų apimties, tai plaukų pakėlimas profesionalaus plaukų bangavimo prietaiso – gofro pagalba. Pasak plaukų meistrės, šiuo prietaisu nevertėtų kasdien piktnaudžiauti, bet renkantis jį ypatingoms progoms, patartina rinktis kokybiškiausią variantą.

„Patariu rinktis gofro prietaisą, kuris turi keramikinį paviršių su turmalinu. Šis mineralas padeda išlaikyti natūralią plaukų drėgmę, todėl plauko paviršius yra maksimaliai tausojamas. Stabiliai judančios plokštelės prisitaiko prie sruogos storio ir lengvai slysta paviršiumi”, – patarimais dalijasi plaukų stilistė.

Turmalino mineralo turintys formavimo prietaisai yra itin kokybiški, todėl sugofruoti plaukai ne tik blizgės, bet ir bus švelnesni. Plaukų meistrė pataria nepamiršti, kad nors ir renkatės patikimą formavimo priemonę, prieš gofruojant plaukus, reikėtų juos papurkšti nuo karščio apsaugančiomis priemonėmis.

Optinė tankių plaukų apgaulė – natūralūs plaukų tresai

Norinčioms greito ir efektyvaus rezultato, siūloma išeitis – plaukų tresai. Prisegami plaukai yra alternatyva brangiam ir daug priežiūros reikalaujančiam plaukų priauginimui. Pašnekovė pataria atsakingai rinktis prisegamus plaukus ir vietoj sintetinio pluošto, naudoti natūralų.

„Renkantis kokybiškus plaukų tresus, patarčiau pasvarstyti apie natūralaus pluošto prisegamas sruogas. Nors tai gali šiek tiek paploninti piniginę, toks sprendimas yra protinga investicija, norint vizualiai estetiškų ir nesiveliančių plaukų”, – teigia „Jazz’as plaukuose”.

L. Šluinskytė pabrėžia, kad kiekviena moteris gali prisisegti plaukų tresus namuose, todėl nebūtina keliauti į grožio saloną. Tereikia plaukus pavelti prie šaknų ir prisegti norimo storio sruogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)