Aktorė papasakojo apie ne itin griežtas treniruotes ir skystus pusryčius – du žalius kiaušinius, supiltus į šilto pieno stiklinę. Tokios rutinos ji laikydavosi netgi keliaudama. Pietų moteris niekada nevalgydavo ne namuose – užuot valgiusi geriausiame miesto restorane, ji nueidavo į turgų netoli viešbučio ir nusipirkdavo jautienos kepsnį, kepenėlių arba ėrienos muštinukų, kuriuos pati išsikepdavo ant elektrinės viryklės. Užkandžiams valgydavo žalias morkas. O kai norėdavo pasilepinti, valgydavo ledus su sirupu.

Marilyn Monroe

„Manau, kad labai gerai, jog dieną valgau paprastai, nes pastaruoju metu išsiugdžiau įprotį eidama namo po vaidybos pamokų sustoti „Will Wright’s“ ledainėje ir nusipirkti didžiulę porciją ledų su karšta karamele. Nežinau, ar galėčiau sau tą leisti, jeigu mano dieta nebūtų sudaryta beveik vien iš baltymų.“

Čia rasite geriausių Marilyn Monroe citatų iš šio interviu, o jei jums pabodo valgyti šalavijų sėklas ir lakstyti į stacionarių dviračių treniruotes, galbūt ir pačios norėsite išbandyti režimą a la Marilyn.

Mankšta

„Kiekvieną rytą išsivalau dantis, nusiprausiu veidą ir išsiblaškius pirmiesiems miegams atsigulu ant grindų šalia lovos pradėti pirmąjį pratimą. Tai paprastas krūtinę stiprinantis pratimas – ištiesiu rankas, o tada iškeliu 2,5 kg svorius virš galvos. Lėtai pakeliu svorius 15 kartų, o tada pakartoju pratimą, tačiau šįkart pradedu rankas laikydama virš galvos ir leidžiu žemyn. Tada pakeliu rankas nuo grindų 45 laipsnių kampu ir suku ratais, kol pavargstu. Neskaičiuoju ritmo, kaip žmonės per radiją. Negalėčiau pakęsti sporto, jei jausčiau, kad viskas griežtai reguliuojama.

Tiesą sakant, niekad nelaikiau savo figūros išskirtine. Iki šiol beveik visiškai apie ją negalvojau. Anksčiau rūpindavausi, kad neturėsiu užtektinai maisto. Dabar turiu rūpintis, kad nevalgyčiau per daug. Anksčiau niekad nesivargindavau sportuoti. Dabar kas rytą bent 10 minučių sportuoju su mažais svoriais. Pati sukūriau pratimus raumenims, kuriuos noriu išlaikyti tvirtus, ir žinau, kad šie pratimai man geri, nes jaučiu, kad sportuodama judinu būtent tuos raumenis.“

Marilyn Monroe

Miegas

„Man niekada nepatiko sportuoti lauke, ir visiškai nenoriu būti gera tenisininkė, plaukikė ar golfo žaidėja. Palieku tuos dalykus vyrams. Nors Kalifornijoje įdegis labai populiarus, nemanau, kad įdegusi oda patrauklesnė (ar sveikesnė) už baltą. Man asmeniškai nepatinka smarkiai įdegti, nes mėgstu jausti, kad šviesūs ne tik mano plaukai, bet ir kūnas.

Iš prigimties esu linkusi tinginiauti. Nekenčiu ką nors daryti, kai reikia skubėti ir tvyro įtampa, o ryte iššokti iš lovos man tiesiog neįmanoma. Sekmadieniais, vienintelę dieną, kai visiškai nedirbu, atsikelti kartais prireikia net dviejų valandų, nes mėgaujuosi kiekviena snaudulio akimirka. Priklausomai nuo veiklos, naktį miegu nuo penkių iki dešimties valandų. Miegu itin plačioje viengulėje lovoje, tiek žiemą, tiek vasarą užsiklojusi viena didele pūkine antklode. Niekad negalėjau vilkėti pižamos ar tų baisių ilgų naktinių. Jie man trukdo miegoti.“

Marilyn Monroe (Heritage auction nuotr.)

Mityba

„Kai kas sako, kad mano mitybos įpročiai beprotiški, bet man taip neatrodo. Prieš eidama po dušu ant nešiojamos elektrinės viryklės, kurią laikau viešbučio kambaryje, pradedu šildyti puodelį pieno. Kai pienas įkaista, įmušu į jį du žalius kiaušinius, suplaku šakute ir išgeriu, kol rengiuosi. Dar išgeriu ir vitaminų tabletę, tad abejoju, ar koks gydytojas į darbą skubančiai merginai galėtų pasiūlyti maistingesnius pusryčius.

Pietūs. Mano pietūs stulbinančiai paprasti. Kiekvieną vakarą sustoju turguje netoli viešbučio nusipirkti jautienos, ėrienos muštinukų arba kepenėlių, o paskui išsikepu ant elektrinės viryklės savo kambaryje. Su mėsa paprastai suvalgau keturias ar penkias žalias morkas, ir viskas. Galbūt aš – pusiau triušis: man niekad neatsibosta žalios morkos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)