Dėl populiarumo Jessicą praminė pirmąja manikiūro dama. Ši pravardė veikiausiai atsirado, nes J. Vartoughian reguliariai ateidavo sutvarkyti nagų buvusiai pirmajai Amerikos damai Nancy Reagan.

Nancy Reagan

Jessicos formulė – natūralumas, savo požiūrio ji nepakeitė net ir tada, kai išpopuliarėjo gelinis nagų lakavimas. Ji mano, kad būtent tai ir yra jos išskirtinumas.

„Praėjo beveik 45 metai, kol (šią tendenciją) perėmė visa industrija. Gana sudėtinga būti vienai iš pirmųjų“, – sakė ji.

Toms moterims, kurios ne visada turi galimybę apsilankyti manikiūro salone, Jessica rekomenduoja skirti laiko ir pasidaryti manikiūrą namuose.

Manikiūras namuose

Nagai, kaip ir plaukai, oda, turi savo biologiją, – aiškina manikiūro meistrė. – Norint aukštos kokybės priežiūros ir kokybiško rezultato, reikia atsidėti nagams taip, kaip kosmetologė rūpinasi oda.“

Meistrės patarimai, kaip gražiai nusilakuoti nagus:

1. Mano filosofijos esminis aspektas – pasirinkite tinkamą nagų lako pagrindą, nes visų nagai skirtingi. Mes nustatome nagų tipą, apžiūrime jų ypatumus ir skiriame tinkamą pagrindą, geriausiai tinkantį pagal nagų būklę. Dažniausiai nagai būna sausi, lūžinėjantys, normalūs ir pažeisti, dažniausiai dėl gelinio lakavimo.

2. Pamaitinkite nagus. Nuvalius nagų laką, pamirkykite nagus vandenyje su švelniu plovikliu, paskui patepkite kremu nagų odelėms arba aliejumi.

3. Prižiūrėkite nagų odeles. Švelniai atstumkite odeles viena kryptimi. Lakuokite tik visiškai švarius nagus.

4. Lakuokite penkis sluoksnius: visada užlakuokite du nagų lako pagrindo sluoksnius, du sluoksnius savo mėgstamo lako ir galiausiai užlakuokite apsauginį sluoksnį.

5. Ne mažiau svarbu – palaikymas. Kasdien po manikiūro užlakuokite apsauginį lako sluoksnį, o kas tris–keturias dienas užlakuokite lako ir apsauginį sluoksnį, kad manikiūras atrodytų šviežiai.

Atsiminkite – nesielkite su nagais kaip su įrankiu, jie – jūsų brangakmeniai.

Manikiūras namuose
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)