Oranžiniai

Jūs turite puikų humoro jausmą, laisvalaikį dažniausiai leidžiate su draugais arba ten, kur galima susipažinti su naujais žmonėmis. Jūs žaisminga asmenybė, kur benueitumėte, visada atkreipiate į save dėmesį. Žmones traukia jūsų pozityvumas ir nuolatinis juokavimas.

Raudoni

Jūs drąsiai pasitinkate naujus iššūkius. Vienas svarbiausių dalykų jums yra nuolat siekti savo svajonių ir sutelkti visas jėgas tikslų įgyvendinimui. Kurdama savo stilių jūs vertinate paprastumą ir klasiką, o akcentas dažniausiai būna raudonos lūpos.

„Giambattista Valli“

Rožiniai

Tarp draugų jūs esate ta, kuri visada visais rūpinasi. Vos tik kam iškyla problemų, iškart kreipiasi į jus. Jūs spinduliuojate meilę ir empatiją, kartais gal pernelyg stipriai reiškiate emocijas, bet aplinkiniai jus vertina už jautrumą.

Kūno spalvos, natūralūs

Gyvenime jūs vertinate paprastus dalykus ir stengiatės neapsikrauti nei daiktais, nei įspūdžiais. Labiausiai jūs vertinate nuoširdumą, tad ir bendraudama visada sakote tai, ką galvojate, net ir nepažįstamiems žmonėms. Draugai jus vertina už racionalumą, paprastumą, taip pat už gebėjimą atsipalaiduoti ir neprarasti ryšio su savimi.

Modeliai užkulisiuose

Violetiniai

Jei kažko užsimanote, niekas negali jūsų sustabdyti. Vieni laiko jus užsispyrusia, kiti – be galo ryžtinga. Jūs apsigimusi lyderė, tvirtavalė, todėl žmonės jūsų klauso ir jumis tiki. Jūs dievinate konkurenciją ir pripažįstate tik pergalę.

Rudi

Gyvenime jums svarbiausia yra šeima. Kuo daugiau laiko praleidžiate su šeima, tuo laimingesnė jaučiatės. Jums svarbios tradicijos, stengiatės gyventi taip, kad būtų ką prisiminti ir jums, ir jūsų artimiesiems. Jums būdinga nostalgija, galbūt todėl vertinate senų laikų filmus, muziką ir madą.

Marc Jacobs

Juodi

Jums nerūpi, ką apie jus kalba aplinkiniai. Esate susitelkusi į savo gyvenimą ir stengiatės būti kiek įmanoma labiau nepriklausoma. Jūs mąstote netradiciškai, manote, kad taisyklės buvo sukurtos tam, kad būtų sulaužytos. Jūs apsigimusi filosofė – gyvenime nuolat viskuo abejojate ir keliate klausimus.

Neoninė

Jūs esate menininkė – kiti jus mato kaip nepaprastai kūrybingą, uniklią asmenybę. Galbūt ne visi jus visada supranta, bet ko gero jau pati pastebėjote, kad lenkiate savo laikmetį. Jūs nebijote pasirodyti keistuolė, esate linksmuolė, net gal idealistiška. Jūs turite didelių, beprotiškų svajonių ir siekiate jas įgyvendinti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)