Priimkite natūralius savo figūros pokyčius

M. Bellucci sako, kad niekada nesikrimto dėl figūros ir visada gerai jautėsi su savo moteriškomis formomis. Tai tik dar kartą patvirtina, kad seksualiausias dalykas – pasitikėjimas savimi. Pavyzdžiui, po gimdymo ji neskubėjo lieknintis – juk pastambėti natūralu, tad kam skubėti. Ji pasakojo: „Pamačiusi save Veronesi filme „The Ages of Love“ – putlią, dailią – nes filmavimo metu maitinau krūtimi kas dvi valandas – buvau patenkinta savo išvaizda.“

Viena iš aktorės stangraus kūno paslapčių ne tik subalansuota mityba, sportas, bet ir kontrastinis dušas. M. Bellucci rytas visada prasideda nuo drungno dušo. Šaltas vanduo puikiai stimuliuoja odos mikrocirkuliaciją, dėl to oda tampa standesnė ir elastingesnė.

Pareigingai rūpinkitės oda

M. Bellucci turi spindinčią odą, nes pareigingai ja rūpinasi. „Prieš eidama miegoti nusivalau makiažą, manau, oda turi kvėpuoti. Taigi mėgstu viską nusivalyti, švariai nusiprausti ir gerai išsimiegoti, nes svarbiausias dalykas grožiui – miegas, – teigė ji interviu „Savoir Flair“. – Rūpinuosi savo oda, nes skaistumas – gero makiažo pagrindas. Pareigingai valau ir drėkinu odą. Stengiuosi gerti daug vandens, kad akys būtų ryškios, spindinčios.“

Lūpų priežiūra yra viena svarbiausių aktorės grožio taisyklių. Taip ji yra sakiusi viename savo interviu. M. Bellucci mano, kad moters lūpos yra viena patraukliausių jos kūno vietų, todėl negaili laiko ir priemonių pasirūpinti savo putlių lūpų grožiu. Lūpas taip pat būtina drėkinti, o tai padaryti gali įvairios kosmetinės priemonės.

Plaukus, anot M. Bellucci, būtina kruopščiai prižiūrėti. Plaudama plaukus M. Bellucci šampūną atskiedžia mineraliniu vandeniu, o tai leidžia sumažinti jo koncentraciją. Dėl to galvos oda ir plaukai neišdžiūva. Dėl tos pačios priežasties aktorė nepiktnaudžiauja plaukų džiovintuvu.

Juo ji naudojasi labai retai, pavyzdžiui, prieš svarbius renginius, kai plaukai turi atrodyti idealiai. Visais kitais kartais žvaigždės plaukai džiūva natūraliai. M. Bellucci plaukai blizga, nes ji juos prieš plovimą palepina alyvuogių aliejaus kauke. Aliejus plaukus pamaitina ir suteikia jiems švelnumo.

Nebijokite ryškiai pasidažyti akių

M. Bellucci išskirtinė įvaizdžio dalis – ryškiu dūminiu makiažu padažytos akys. Ryškios akys padės pritraukti dėmesį, o veidas bus išraiškingesnis.

Monica Bellucci

Arba pasidažyti raudonais lūpų dažais

„Dažykitės nuotaiką atspindinčiais lūpų dažais. Man patinka pasidažyti ryškia, gyvybinga spalva, tai pataiso man nuotaiką, tada jaučiuosi viskam pasiryžusi. Niekas taip nepabrėžia dinamiškumo ir bebaimio grožio kaip ryškiai raudoni lūpų dažai“, – teigia aktorė.

„Noriu gyventi ilgai, taigi teks susitaikyti su raukšlelėmis ant veido, – kartą sakė ji „Vogue Italia“. – Anksčiau rūkiau, kasdien išgerdavau po taurę šampano. Kai nustojau tai daryti, atgavau formą, nieko kito per daug sau nedrausdama ir nesiimdama ekstremalių priemonių. Manau, kad galima viskas, tik su saiku.“

Nebijokite senti

2015 m. M. Bellucci vaidino filme apie Džeimsą Bondą „Spectre“, būdama 51 m. Ji tapo vyriausia Bondo mergina ir nesidrovėjo papasakoti, kodėl mielai ėmėsi šio vaidmens: „Negaliu sakyti, kad esu Bondo mergina, nes esu pernelyg brandaus amžiaus būti Bondo mergina.

Sakau – Bondo dama, Bondo moteris... Vyrams atrodo, kad nebegalinčios gimdyti moterys tampa senos. Tai netiesa – jos tebėra nuostabios! Todėl manau, kad filmo režisierius, pasirinkęs mane – suaugusią moterį, sukėlė tikrą revoliuciją.“

M. Bellucci turi nuomonę ir apie senėjimą industrijoje, kurioje senėjimas dažnai laikomas karjeros pabaiga: „Manau, mano profesijoje įdomu truputį pasenti. Galiu atsisveikinti su jaunystės grožiu ir susipažinti su kitokia grožio forma – ta, kurią išugdžiau per patirtį.“ Pasak aktorės, svarbu dailiai atrodyti, kita vertus, absurdiška vaizduoti 30-metę, kai esi 45-erių.

Atsiminkite, kad žmogus nėra vien išvaizda

„Žinau, kad grožis kelia tam tikrą susidomėjimą, – sutinka M. Bellucci. – Bet, kaip sakė Oscaras Wilde‘as, susidomėjimas grožiu truks tik penkias minutes, jei niekuo kitu neišlaikysite susidomėjimo.

Nemanau, kad būčiau pasiekusi tokios karjeros vien tik būdama graži. Režisieriai skambina dėl talento, o ne dėl grožio.“

Lea Seydoux, Danielis Craigas, Monica Belucci

Straipsnyje panaudotos Vida Press nuotraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)