Aklai kopijuoti nei jokios Holivudo žvaigždės, nei kaimynės rutinos nereikėtų ir net nepavyktų, tačiau įkvėpimo iš gerų pavyzdžių pasisemti visuomet verta. Viena pagrindinių taisyklių, kurios laikosi Izabel, skamba taip:

Jokių pasiteisinimų

Modeliai nuolatos keliauja, tad leisti sau atsipūsti, pasiteisinant nuovargiu ar pasikeitusia aplinka – labai lengva ir žmogiška. Tai nesustabdo Goulart, kuri dažnai pakartoja, kad negali būti jokių pasiteisinimų, kiekvieną savo rytą pradeda nuo treniruotės, o į keliones pasiima virvelę šokinėjimui, treniruočių gumas ir svorius. Tokiu būdu sporto salė visuomet su ja.

Izabel taip pat sako, kad sportas yra geriausias būdas kūnui prisitaikyti prie laiko juostų skirtumų. „Kad ir kokia būčiau užimta, mėgstu atsikelti labai anksti ir dieną pradėti sporto salėje arba bėgdama – treniruotėms reikia rasti laiko pačioje dienos pradžioje, antraip viršų paims darbai ir tam gali nebelikti laiko“, – sako modelis.

Viską daryti su malonumu

„Kai pabundu ryte, negalvoju, kad turiu eiti sportuoti, tam, kad gerai atrodyčiau. Galvoju apie tai, ką turiu padaryti, kad būčiau laiminga“, – pasakoja I. Goulart, kuri ne kartą pabrėžė, kad sportas – tai pagalba tiems, kurie nori būti geriausia savo paties versija. Ji renkasi tas sporto rūšis, kurios jai suteikia džiaugsmą ir bendradarbiaudama su treneriais, siekia sportinių tikslų. „Savo treneriams visuomet sakau, kad mane treniruotų taip, lyg aš ruoščiausi tapti profesionale sportininke. Manau, kad jeigu tik esi susikoncentravęs, motyvuotas ir atsidavęs, gali pasiekti visus savo tikslus.“

Sportas – ne vienintelis būdas džiaugtis gyvenimu, ji taip pat mėgsta kasdienes meditacijas.

Jokio komforto

Galima pagalvoti, kad tokia sportiška asmenybė nepervargsta sporto salėje – atrodo, kad jai viskas pavyksta labai lengvai. Tačiau „lengva“ su I. Goulart sporto rutina yra nesuderinama. Ji derina įvairias sporto rūšis: žaidžia tenisą ir krepšinį, nuolatos bėgioja, užsiima kikboksu, pilates ir atlieka tempimo pratimus. Ji visada renka sunkesnes pratimų versijas ir treniruoja visus kūno raumenis.

„Treniruotės su gumomis net paprasčiausius pratimus paverčia žymiai efektyvesniais“, – sako mūsų tyrinėjimų objektas. Net ir atostogos paplūdimyje gali tapti ne tik poilsiu, bet ir būdu pasunkinti savo treniruotes – bėgti per smėlį yra sunkiau nei ant parke.

Visuomet renkasi pačią sveikiausią galimybę

„Jeigu tik esu namuose, gaminu kiekvieną dieną“, – sako modelis. Savo rytus ji pradeda nuo vaisių ir daržovių kokteilių, į kuriuos papildomai įmaišo baltymų miltelių, o jeigu tenka valgyti restorane, iš meniu ji visuomet išsirenka pačią sveikiausią patiekalą. Izabel stengiasi nevalgyti gliuteno, nors prisipažįsta, kad labai mėgsta duoną. Kad ši būtų kuo sveikesnė, duoną ji dažnai kepa pati.

Šis „Victoria’s Secret“ angelas griežtai prižiūri savo mitybą ir renkasi sveiką maistą, tačiau užsinorėjusi saldumynų, jų neatsisakys – juk žino, jog visos suvalgytos kalorijos netrukus bus sudegintos treniruotėje.

Sveika oda ir plaukai

Izabel puoselėja ne tik savo kūną, bet ir odos bei plaukų grožį. Ji labiausiai mėgsta natūralų įvaizdį ir mažai makiažo, tad stengiasi, kad veido oda bei plaukai visuomet būtų gerai sudrėkinti ir sveiki. Keliaudama ji visuomet papildomai drėkina odą nuolatos ją apipurkšdama terminiu vandeniu, o jei tik pastebi, kad oda sausėja, gausiai ją ištepa aliejumi. „Renkuosi bet kokio prekės ženklo aliejų veidui, jis turi būti kuo „sunkesnis“. Nemažą jo kiekį užtepu ant veido ir palieku susigerti“.

Atsipalaidavimui – masažai

Didelis fizinis krūvis, kelionės, nuolatos sutinkami nauji žmonės ir intensyvus darbo tempas – visa tai ne tik malonu, bet ir vargina. I. Goulart yra didelė masažų gerbėja. Jos mėgstamiausi – giliųjų raumenų masažai, kurie puikiai tinka intensyviai sportuojantiems. Masažai taip pat padeda atsipalaiduoti po streso, pagerina miego kokybę, net stiprina imunitetą – na, o jei tai padeda kasdieniam pasaulio užkariavimui, tuomet tai puikiai tinka ir mums!

Net ir gražuolėms reikia pagalbos

Kai matome modelius ant raudonojo kilimo, jos atrodo stulbinančiai. Tačiau jokia paslaptis, kad taip atrodyti joms padeda visa armija specialistų – tai dar vienas patarimas, kurį galima prisijaukinti sau. Juk ypatingos progos dažnai nepasitaiko – kodėl per jas nepasijautus Holivudo žvaigžde?

„Ypatingų renginių dieną aš pradedu nuo vizito pas kosmetologą, kuris man atlieka švytėjimo suteikiančią procedūrą. Tuomet šukuojuosi, dažausi. Mano mėgstamiausias įvaizdis – natūraliai atrodanti, tačiau švytinti oda. Mėgstu paprastą makiažą, tačiau visuomet naudoju juodą akių pravedimą, kad šios atrodytų ryškesnės. Nepamirškite, kad sukurti „raudonojo kilimo įvaizdį“ reikia didelės profesionalų komandos – kosmetologo, šukuosenų meistro, vizažisto, stilisto, manikiūristo – tai ilgas procesas“, – išdavė manekenė.

Ji tikrai žino, kaip sukurti iliuziją

Dėka savo profesijos, Izabel kuo puikiausiai žino, kaip gerai atrodyti nuotraukose ir žino, kad tam reikia daugiau nei penkių minučių. „Gerai nuotraukai reikia trijų ingredientų: gero apšvietimo, gero pozavimo ir gero fotografo. O jeigu darote asmenukę, nereikia persistengti. Man visuomet labiausiai patinka tos nuotraukos, kuriose užfiksuotas nuoširdus momentas“, – sakė I. Goulart.


www.kikifit.lt – informacija ir motyvacija tiems, kurie nori tapti geriausia savo versija. „Kiki Fit“ atvirai ir nuoširdžiai kalba apie mūsų kūną – vienintelius savo namus, kuriuose kiekvienas nori jaustis geriau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)