Kasdien prižiūrima veido oda, blakstienos, antakiai sukuria ilgalaikį švytėjimą ir be papildomų pastangų išryškina dailius veido bruožus. Tai – viena iš kertinių savo išvaizda besirūpinančių, viešumoje dažnai matomų moterų paslapčių. Ilgalaikiai sprendimai leidžia tausoti jų odą bei plaukus, palieka gerokai daugiau erdvės natūralumui, rašoma pranešime spaudai.

„Nuolat atrodyti nepriekaištingai, ryškiai ir tinkamai žurnalo viršeliui – nemenkas iššūkis, kurį visuomenė kelia labai gražioms, tačiau dažnai visai ne dėl išvaizdos, o dėl turtingos jų asmenybės populiarumo sulaukusioms moterims. Tad labai svarbu bent jau rasti sprendimus, kurie išsaugotų kuo daugiau natūralumo, leistų odai bei plaukams spindėti ir jų nepažeistų“, – įsitikinusi Elinga Venclovienė.

Pasak grožio specialistės, ji jau puikiai pažįsta daugelio savo klienčių veido struktūrą bei ypatumus – su jomis ne vienerius metus susitinka bent kartą per mėnesį. Toks ilgalaikis ryšys leidžia ne tik grožio specialistams, bet ir pačiai moteriai geriau pažinti save, atrasti jai tinkamiausią stilių.

Karolinos Meschino, Indrės Stonkuvienės, Monikos Linkytės, Urtės Šilagalytės, Agnės Grudytės ir kitų žinomų moterų antakių įvaizdį kurianti E. Venclovienė sako, kad jau ne vienerius metus itin madingi vešlūs, tankūs antakiai – ilgo ir nuoseklaus darbo rezultatas.

„Norint turėti gražius, tankius antakius, kuriuos užteks tik šiek tiek paryškinti tušu, užuot piešus dirbtinę jų formą ir pieštuku pildžius retesnes vietas, labai svarbu skatinti plaukelių augimą. Tam reikia tinkamai stimuliuoti kraujotaką ir nepažeisti jautrios veido odos antakių srityje. Todėl dėmesys mano klienčių antakiams nesibaigia grožio salone – prašau jų kraujotakos gerinimui skirtus pratimus atlikti ir namuose“, – pasakoja stilistė.

E. Venclovienės teigimu, toks bendras darbas formuojant idealiai veido formai tinkančius, vešlius ir tankius antakius gali užtrukti net iki metų, jei atauginti reikia išties daug plaukelių.

„Tačiau, sukūrus formą, viskas tampa daug paprasčiau. Ilgainiui klientes kviečiu vis rečiau – natūraliai suformuoti antakiai išlaiko dailią formą net iki šešių savaičių, o nepageidaujamose vietose plaukelių pasirodo vis mažiau“, – ilgalaikius rezultatus vardina stilistė.

Pasak jos, tokia antakių priežiūra gerokai sutrumpina daugelio moterų laiką, prieš renginius praleidžiamą makiažo specialistų kėdėse.

Dar vienas reguliaraus dėmesio sau triukas, leidžiantis išsaugoti natūralumą, bereikalingai nekenkti blakstienoms ir gerokai supaprastinti kasdienes grožio procedūras – ilgalaikis blakstienų rietimas.

„Ilgų blakstienų reikalauja visi ir visada – žinomos moterys viešuose renginiuose be jų ilgainiui tapo beveik nebeįsivaizduojamos. Tačiau dažnas blakstienų klijavimas tikrai nėra itin naudinga mūsų kūnui.

Laimei, paaiškėjo, kad daugelio moterų blakstienos ir natūraliai yra pakankamai ilgos, to tiesiog nepastebime, nes jos yra tiesios. Jas užrietus, paprastai paaiškėja, kad nieko klijuoti nebereikia – pakanka brūkštelti tušo šepetėliu“, – teigia Elinga.

Pasak jos, valandą trunkanti procedūra išlaiko užriestas blakstienas iki šešių savaičių, jos metu nenaudojami jokie klijai, o moterys gali elgtis visiškai natūraliai – liesti ar trinti akis, blakstienas, nesugadindamos jų formos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją