Jaunystėje turėjau gražią, dailią krūtinę, tačiau pagimdžius ir išmaitinus tris vaikus, ji liko tuščia – aš turėjau tik odos raukšles su speneliais. Tai – ne tragedija, tačiau nėra gražu, tad kai galėjau sau padovanoti gražią krūtinę, tą ir padariau.

Su tokia krūtine gyvenau ilgai, o pirmąkart apie implantus susimąsčiau gana senai – dar apie 2000 metus. Tuomet tai buvo populiaru, tačiau niekas garsiai apie tai nepasakojo. Tačiau ta operacija yra brangi ir kol auginau vaikus neturėjau tiek atliekamų pinigų, kad galėčiau juos išleisti naujai krūtinei. Kai suėjo 55 metai, jau turėjau kitas finansines galimybes, tas ir paskatino mane darytis operaciją būtent tada. Tiesa, girdėjau gandų, kad kartais net ligonių kasos apmoka krūtinės didinimą, jei tik gauna iš psichologo pažymą, kad žmogus yra labai prislėgtas dėl savo išvaizdos. Dalinuosi gandais – nežinau, ar tai tiesa. Gal jūs ką apie tai girdėjote?

Džiaugiuosi savo sprendimu, labai norėjau ją pasidaryti pati dėl savęs, kad pati sau patikčiau ryte pasižiūrėjusi į veidrodį. Mano krūtinė tikrai buvo problemiška – turėjau pirkti specialias liemenėles, į kurias susidėliodavau savo odos raukšles, paplūdimyje jausdavau įtampą dėl to, kaip atrodysiu.

Žinau, kad dalis žmonių skeptiškai žiūri į implantus, dėl to, kad tai svetimkūniai, kuriuos įsideda į savo kūną. Tačiau lygiai tokie patys svetimkūniai yra ir dantų protezai, ir širdies stimuliatoriai, ir kojų kelio sąnarių implantai, ir dar daugybė… Medicina tobulėja, vis daugiau ligų yra išgydoma, vis daugiau galimybių nekenksmingomis priemonėmis pagerinti savo kūną turime… Kai matai atvaizdą veidrodyje, kuris tave džiugina, su implantais tikrai greitai susigyveni. Mano gyvenimo kokybė po operacijos pagerėjo, dabar labiau pasitikiu savimi. Krūtinė atrodo labai natūraliai.

Operacijos metu man ne tik sudėjo implantus, bet ir šalino odos perteklių, nes krūtinė buvo labai nutysusi. Tam, kad ją pilnai užpildytų, būtų reikėję net du kartus didesnių implantų, negu aš dabar turiu. Dėl šios priežasties mano operacija buvo sudėtingesnė, spenelius kėlė į viršų, dabar mano krūtinės dydis yra tarp C ir D. Siūlės eina ties raukšlėmis, tad jų beveik nesimato.

Iškart po operacijos, kol krūtinė gijo, buvo taisyklių, ko negalėjau daryti – vairuoti, sportuoti, gulėti ant pilvo. Sako, kad gija porą mėnesių, tačiau aš pilnai sugijau tik po pusmečio. Tačiau dabar jaučiuosi puikiai, implantų nejaučiu. Na, gal tik sportuojant, atliekant kai kuriuos pratimus kažką ten jaučiu.

Operacija man kainavo 3500 eurų, į kuriuos buvo įskaičiuota apžiūra, konsultacija, viena para stacionarioje palatoje, lauknešėlis su perrišimo medžiagomis.

Ką aš galvoju apie šią industriją apskritai? Jeigu tik turi pinigų, fiziniai patobulinimai pasidarė labai lengvai prieinami. Pasitvarkyti savo kūną chirurginiu būdu jau tapo šiuolaikinio gyvenimo norma. Aš manau, kad viskam yra dvi pusės. Vienų gyvenimo kokybė kenčia dėl negražios krūtinės, o kiti vejasi mados ir koreguoja jau ir taip gražią krūtinę. Visiškai palaikau pirmąją grupę ir kiek mažiau – antrąją. Manau, kad kartais viešumoje per daug išaukštinamos krūtinės, dėl to jaunos merginos pradeda kompleksuoti. Tačiau jeigu mergaitė dėl to taip pergyvena, kad vaikšto sukumpusi, ji susidėjusi implantus išsities, nusipirks atviresnių rūbų, savimi labiau pasitikės vyrų akivaizdoje, tuomet nauja krūtinė jai gali išspręsti daug problemų. Tačiau kai ir taip gražios merginos darosi operaciją tam, kad dar labiau į save atkreiptų dėmesį… Nežinau, ar tai teisingas sprendimas. Jaunas merginas skatinčiau bent pagimdyti, pasižiūrėti, kaip krūtinė atrodys po vaikų maitinimo ir tik tada daryti sprendimus.

Aš noriu padrąsinti tą pirmąją grupę, visas moteris, kurios turi šią problemą ir gali skirti pinigų jos sprendimui. Tame tikrai nėra nieko blogo.

www.kikifit.lt – informacija ir motyvacija tiems, kurie nori tapti geriausia savo versija. „Kiki Fit“ atvirai ir nuoširdžiai kalba apie mūsų kūną – vienintelius savo namus, kuriuose kiekvienas nori jaustis geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)