Modelis neseniai pasidalino savo grožio paslaptimis ir atskleidė, kokie produktai padeda puoselėti grožį.

„Apie sportą ir sveikatą visi kalba labai daug, tačiau aš pirmiausia pasisakau už gerą savijautą. Dvasinę, emocinę ir fizinę. Iš patirties galiu pasakyti, jog visi šie aspektai glaudžiai susiję. Vien liedamos prakaitą sporto salėje, tepdamos brangiausius kremus ir besilankydamos pas grožio ir sveikatos specialistus, to nepasieksite. Svarbiausia vidinė pusiausvyra ir jos teikiama stiprybė bei ramybė“, - sako E. Macpherson.

Plaukai

Visų pirma, Elle žavisi garsenybių stilisto Samo Knighto purškalu plaukams, suteikiančio tekstūros ir apimties. „Tekstūra labai svarbu, kai plaukai dažyti šviesesnėmis ir tamsesnėmis sruogelėmis, kaip mano“, – aiškino Elle.

Purškiklio užpurkškite ant visų plaukų arba palenkite galvą ir dosniai papurkškite jo ant plaukų šaknų.

Elle užpurškia priemonės ant išplautų šlapių plaukų ir susuka juos į kuodą. „Kai išsileidžiu plaukus, jie krenta netvarkingomis bangomis“, – sakė ji.

Veidas

Supermodelis vartoja savo pamėgtus multivitaminus, bet taip pat rūpinasi oda ir išoriškai. Londone Elle apsilanko pas masažo meistrę Nichola Joss veido masažui. Elle kasdien skiria penkias minutes iš ryto veidui, tai padeda atrodyti gražiai, net varginant laiko juostų skirtumams.

Ryte Elle nusiprausia veidą, patepa jį kremu ir SPF apsauginiu kremu. Ji sako anksčiau mėgusi degintis, bet dabar rusvą atspalvį odai suteikia įdegio lašai.

Paskui Elle tepa makiažo pagrindą su spalva, kuris suteikia skaistumo, užmaskuoja nelygumus. Antakius ji padažo su specialiu geliu, o blakstienas – tušu. To supermodeliui pakanka kasdienai.

„O paskui užsidedu saulės akinius – jie tikrai padeda“, – juokiasi supermodelis.

Kūnas

Puoselėjant tokį amazonišką kūną kaip Elle, reikia nemažai pastangų, tiesa, gražuolė pabrėžia – jai kūno priežiūra nėra varginanti pareiga. Moteris mėgsta judėti, kad ir kur būtų – Londone eina į jogos užsiėmimus, banglentėmis plaukioja Australijoje ir pan. „Stengiuosi derinti (įvairų sportą), pabūti ir viduje, ir lauke“, – sakė Elle.

Elle teigia pradėjusi maitintis šarminiais produktais ir pajutusi didelę naudą.

Beje, ji laikosi ir itin modelių mėgstamos mitybos proporcijos 80:20. 80 procentų laiko ji maitinasi itin sveikai ir griežtai, tačiau 20 proc. laiko ji leidžia sau nusižengti taisyklėms.

Tiesa, jos nusižengimai nėra itin nuodėmingi – desertui ji renkasi arba juodojo šokolado plytelę, arba veganiškų ledų porciją.

„Daržovės teikia skirtingą naudą, tad kasdien stengiuosi maitintis įvairiai. Pavyzdžiui lapiniai kopūstai yra geležies ir kalcio šaltinis, o brokoliai, daigai, kopūstai ir špinatai turi daug vitamino C“, – vardija Elle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)