Plaukai

„Turbūt svarstote, kaip stilingoms garsenybėms, kaip antai, Joan Collins ir Raquel Welch, pavyksta išsaugoti sveikus ir gražius plaukus? Tai ne paslaptis – jos dėvi perukus“, – rašoma R. Welch perukus gaminančios kompanijos reklaminiame skelbime.

Beje, 2013 m. R. Welch, dalyvaudama viename viešame renginyje, sulaukė priekaištų, kad ant kaktos jai matėsi peruko juostelė.

Kirpyklos „Russell Brooks“ savininkė Michelle Brooks teigė: „Jei ji su peruku, jis tvirtinamas, pririšant raišteliais prie savų plaukų. Tai žavu, taip sukuriama senoviška holivudiška išvaizda.“

Veidas

Jos veido oda stulbinamai lygi. Paslaptis – ne botokso injekcijos ir ne plastinė operacija, o gydomasis kremas nuo sumušimų ir nuo žaizdų.

Aktorė yra sakiusi, kad tepa veidu gydomuoju kremu „Bag Balm“, kuriuo ūkininkai tepa karvėms tešmenis nuo įbrėžimų ir įtrūkimų.

Raquel Welch 2014-2015 metais

„Bag Balm“ kremu tepa melžiamoms karvėms tešmenis. Šiuo kremu galima pasitepti nakčiai, tada nepabundi sausomis, suskeldėjusiomis lūpomis. Patikėkite – daug moterų tepasi kremu“, – tvirtina R. Welch.

Du jos vaikai, kurių susilaukė su pirmu iš keturių vyrų, jau įžengę į šeštą dešimtį, bet ji tebėra minėto kremo gerbėja.

Dantys

Stovėdama ant raudono kilimo R. Welch šypsojosi tiesiog tobulų dantų šypsena. Jai neabejotinai padėjo dantų estetikos specialistai, kaip ir George Clooney, Cheryl Cole ir daugeliui kitų aktorių.

Oda

2011 m. žurnalo „Men’s Health“ išrinkta gražiausia visų laikų moterimi R. Welch puikuojasi lygia oda ir rausvais putliais skruostais, kokius turi paauglės.

„Mano tikrai graži oda, visą gyvenimą tą girdžiu iš žmonių. Kai esi apdovanotas kažkuo ypatingų, imi tuo rūpintis“, – yra sakiusi nesenstanti gražuolė.

Ji pasakojo, kad anksčiau naudodavo specialius pleistrus – jie klijuojami nakčiai nuo raukšlių. Be to, aktorė nenaudoja odą sausinančių priemonių, kaip antai, muilo.

Kaklas

Jos kaklo laikas tarsi nepalietė – jis be raukšlių ir be senatvinių dėmių. O kaip eilinei moteriai turėti tokį gražų kaklą?

Plastikos chirurgas G. Samourisas aiškina: „Vienas būdas pajauninti kaklą – visiškas kaklo pakėlimas. Chirurgas padaro įpjovą ten, kur auga plaukai, akių ir apatinio žandikaulio lygyje ir patraukia kaklo odą atgal, o tada užsiuva pjūvius. Taip oda patempiama, kakle nesimato raukšlių, jis atrodo jauniau.“

Raquel Welch 2014-2015 metais

Akys

„Dėl sunkio jėgos į septintą ar į aštuntą dešimtmetį įžengusioms moterims po akimis atsiranda maišeliai“, – teigė daktaras G. Samourisas. Bet R. Welch maišelių po akimis neturi.

Galbūt taip atrodo ir dėl tobulos paakių maskuojamosios priemonės, kuri paslepia tamsius ratilus.

Aktorė neslepia klijuojanti dirbtines blakstienas, kad žalsvos akys atrodytų dar didesnės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)