Atostogų metu sėdime ant saulutės, pietaujame, gurkšnojame vyną ir naujas pažįstamas vokietis staiga sako: „Arba nustok raukytis ir visada nešiok nuo saulės akinius arba čia, tarp akių, susileisk botokso. Jeigu raukysies kaip dabar, po dešimties metų atrodysi baisiai.“

Šokiruota, kad kažkoks nepažįstamas vyras leidžia sau man sakyti tokius dalykus, analizavau jo raukšlėtą veidą. Ačiū, aš taip tikrai neatrodysiu ir jo grožio patarimų neklausysiu. Aš juk jauna, normali moteris, ne scenos žvaigždė, į save nesąmonių nesileisiu. O, bet, tačiau… Išsikalbėjau su tuo ponu vokiečiu ir išgirdau, kad apie botoksą jis komentuoja, nes šį leidžiasi ne tik jo žmona, dukros, bet net ir pusamžė namų tvarkytoja.

Mintį jis mano galvoje pasėjo, tad nešiojausi šią idėją galvoje, gatvėse kritiškai vertinau kitus žmones, turinčius pykčio raukšles, mačiau, pas ką ji – dar tik formuojasi, pas ką – jau giliai įsisenėjusi. Man tai buvo negražu. Raukiausi pati prieš veidrodį, kad geriau suprasčiau, kaip atrodau ir vieną dieną nusprendžiau: botoksas bus!

Tik kur? Kreipiausi į „google“ ir nudžiugau, pastebėjusi, kad grožio klinika, kurioje įprastai darausi visas kosmetologines procedūras, daro ir injekcijas. Paskambinau užsiregistruoti procedūrai, bet buvo gėda net ir tai padaryti. Procedūra man buvo paskirta po dviejų savaičių, per kurias nenustojau apie tai galvoti, nes taip bijojau ir aš virsti viena iš tų, botoksinių moterų.

O kaip aš klydau! Maloni specialistė, kuri ir pati leidžiasi botoksą, man paaiškino, kaip jis veikia – tai šiek tiek sumažino įtampą. Galėjau pasirinkti iš dviejų rūšių botokso, pasirinkau tą, kuris buvo silpnesnės koncentracijos. Sutarėme, kad pirmą kartą leisime mažesnį kiekį, o jei to neužteks, man pasiūlė sugrįžti nemokamam papildymui. Nufilmavome ir nufotografavome, kaip atrodžiau ir raukiausi prieš procedūrą. Tuomet manęs laukė keturi trumpi, beveik neskausmingi dūriai, atsisveikinimas su 130 eurų ir viskas buvo baigta. Specialistė nurodė, kad poveikis turėtų išsilaikyti nuo 3 iki 6 mėnesių. Ji matė mano jaudulį, davė savo asmeninį telefono numerį ir prisakė skambinti, jei tik kas bus ne taip.

Pirmąją dieną jokių pokyčių nepastebėjau, antrą jaučiau silpną surakinimo jausmą tarpuakyje, tuomet ir veidrodyje pasirodė akivaizdus skirtumas. Žinote ką? Jis man labai patiko! Mano oda ir vėl lygi ir virš nosies nebėra jokių raukšlių. Prie lengvo paralyžiaus toje vietoje labai greitai pripratau, dabar jau norėjau švęsti savo veido pagerėjimą, „prieš“ ir „po“ nuotraukas siuntinėjau mamai ir visoms draugėms, gyriausi kolegėms, nes skirtumas nuotraukose tikrai matėsi, o aš tikrai labai džiaugiausi. Tačiau jeigu nežinotum šios mano paslaptėlės, niekuomet nepasakytum – veidas atrodo labai natūraliai.

Kartais susimąstau, kad gal einu prieš gamtą ir reikėtų išmokti pokyčius veide priimti. Bet ai, visos kitos gali jaunintis ir gražintis, o kuo aš prastesnė? Turiu dar raukšlių, kurios manęs netenkina, tad jau laukiu savo kitos injekcinės procedūros – hialurono užpildo. Sužinojau, kad tai, ką susileidžiu, laikui bėgant išgaruoja, išsivaikšto, išprakaituoja, tad jeigu to nepildysiu, viskas bus kaip anksčiau. Todėl dabar tvirtai nusprendžiau, kad kol galėsiu, tol tikrai tolinsiu savo raukšlės. Palinkėkite man proto ribų.

www.kikifit.lt – informacija ir motyvacija tiems, kurie nori tapti geriausia savo versija. „Kiki Fit“ atvirai ir nuoširdžiai kalba apie mūsų kūną – vienintelius savo namus, kuriuose kiekvienas nori jaustis geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)