Galima tik nuspėti, kaip jaustumėmės, o veikiausiai ir atrodytume atsidūrę M. Markle vietoje. Bet jos veide – nė ženklo nuovargio. Pasirodo, M. Markle praktikuoja keletą sumanių triukų, padedančių susikurti tokį makiažą, su kuriuo visada pavyksta atrodyti žvaliai ir gaiviai.

Kad veidas sveikai spindėtų, M. Markle naudoja švytėjimo suteikiančią priemonę, tačiau yra dar vienas ginklas, be kurio ji neapsieina. Tai – šviesiai rudos spalvos kosmetinis pieštukas.

Pasak įžymybių įvaizdžiu besirūpinančios vizažistės Francescos Abrahamovitch, M. Markle akis ryškina ne juodu ar rudo atspalvio, o gerokai šviesesnės spalvos pieštuku.

Meghan Markle

„Vidinį apatinio voko pakraštį M. Markle apibrėžia odos atspalvio pieštuku. Man pačiai imponuoja toks efektas, todėl dažnai taikau šią techniką, ypač jei kuriai nors klientei tenka ypač anksti pradėti darbą“, – aiškina specialistė.

„Šis triukas vizualiai padidina akis, be to maskuoja paraudimą ir nuovargio pėdsakus, todėl veidas atrodo tarsi po 8 valandų miego, nors taip gal ir nėra“, – sako makiažo ekspertė.

Tad kaipgi pasiekti šį stulbinantį efektą?

„Tereikia baltu arba odos atspalvio pieštuku pravesti liniją ties apatiniu akies kontūru (vadinamąją vandens liniją), o tada padažyti jas tušu“, – aiškina F. Abrahamovitch.

„Jei manote, kad trūksta ryškumo, apačioje praveskite liniją tamsiu pieštuku ir ją išsklaidykite“, – sako ji ir primena, kad virš blakstienų esanti dalis turi likti šviesi – tik taip pavyks sukurti ryškių akių iliuziją.

Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)