Renginyje dalyvavo kviestiniai svečiai, tarp kurių buvo galima išvysti ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovus: modelį Simoną Starkutę, tituluotą gražuolę Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę, verslininkę Alesią Mačiulis, žurnalistę ir rašytoją Eriką Umbrasaitę. Susirinkusieji ne tik mėgavosi gurmaniškais užkandžiais ir šiltais pašnekesiais, bet taip pat turėjo galimybę pagilinti grožio žinias, kuriomis čia dalijosi klinikos ekspertai.

Klinikai svarbios datos nepraleido ir jos įkūrėjas, medicinos mokslų daktaras, neurologas ir psichiatras Julius Neverauskas.

„Žmogaus gyvenimas susideda iš minčių, emocijų bei jausmų, kūno pojūčių ir mūsų impulsų veikti arba elgesio. Norėdami gyventi geriau, turėtume gerinti šiuos dalykus”, – kalbėjo dr. J.Neverauskas.

Grožiui dedikuotame renginyje apsilankiusi manekenė Simona Starkutė sutiko atskleisti savo grožio ritualus.

„Mano kiekvieno ryto ritualas – pusė litro vandens su griežinėliu citrinos, tai pažadina organizmą po nakties miego. Galbūt kažką gali nustebinti, tačiau rytais veidą sudrėkinu ne vandeniu, o toniku. Taip pat dažnai pasilepinu specialiai veidui skirtomis procedūromis. Visada laikausi vienos taisyklės – makiažą vakare tiesiog privalu nusiplauti. Didelį dėmesį skiriu mitybai, stengiuosi vartoti nedaug mėsos, maitintis sveikai ir sportuoti penkis-šešis kartus per savaitę“, – pasakojo S. Starkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)