Rinkoje neseniai pasirodęs „Dyson Airwrap“ prietaisas, vos per kelias minutes sukuriantis nepriekaištingai banguotų plaukų šukuoseną, jau dabar vadinamas revoliuciniu. Tiesa, atbaido tik vienas dalykas – aukšta prietaiso kaina, siekianti apie 400 Eur.

Visa laimė, grožio tinklaraštininkės rado gerokai pigesnę alternatyvą ir teigia, kad kone identiškus rezultatus galima pasiekti su... paprasčiausiu plastikiniu buteliu.

Grožio guru H. Kattan, kitaip žinoma kaip „Huda Beauty“, rekomenduoja išbandyti plaukų formavimo triuką, kuriam prireiks tik plaukų džiovintuvo ir plastikinio butelio.

Žvilgtelėkite, kaip viskas vyksta:

H. Kattan, kurios plaukai natūraliai stori ir sunkūs, eksperimentas iš tiesų pavyko. DELFI nusprendė pakartoti šį eksperimentą ir pažiūrėti, ar išliaupsintas grožio triukas tikrai vertas tokių pagyrų, kurias pelnė.

Tad viskas, ko mums prireikė – plaukų džiovintuvas su siauru antgaliu ir plastikinis butelis.

Eksperimentas

1. Nupjovėme viršutinę butelio dalį, butelio vidų nusausinome servetėle.

Eksperimentas

2. Butelio viduryje išpjovėme tokio paties dydžio skylę kaip plaukų džiovintuvo antgalis.

Eksperimentas

4. Į butelį įdėjome didesnę plaukų sruogą.

5. Įjungėme plaukų džiovintuvą ir laukėme, kol sruoga pradės suktis.

Kaip gi mums sekėsi, išvysite trumpame vaizdo įraše:

Kaip matyti iš vaizdo įrašo, susidūrėme su keliomis problemomis. Visų pirma, vos įjungus džiovintuvą, plaukai tiesiog sprūdo lauk per viršutinę, nupjautą butelio dalį.

Antra, plaukai butelyje vargiai sukosi, nors bandėme džiovintuvą laikyti tiesiai, pakreipę šonu ir oro srovę nukreipę į apačią. Nė vienas iš minėtų būdų nepasiteisino.

Na, o trečia – plastikas nuo aukštos temperatūros lydosi, tad vandens butelis – tikrai ne daugkartiniam naudojimui. Be to, kaista ne tik plastikas, bet ir butelį laikančios rankos, tad norintiems išbandyti šį metodą namuose rekomenduojame tą daryti su pirštinėmis. Taip išvengsite deginimo jausmo.

Galutinis rezultatas mums nepaliko įspūdžio – plaukai, nors ir šiek tiek pasibangavę, atrodė susivėlę ir netvarkingi. Be to, net ir susibangavusi sruoga, vos pakedenus ją rankomis, kaip mat išsilygino.

Esate darę šį eksperimentą ir puikiai pavyko? Pasidalinkite savo įžvalgomis el. paštu stilius@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)