„Laisvadienis su mama“, – prie nuotraukos lakoniškai parašė K. Orbakaitė.

Nuotrauka iš tiesų priverčia suglumti – tarp moterų daugiau nei 20 metų skirtumas, tačiau jų išvaizda labai panaši. A. Pugačiovos veide – vos keliomis raukšlelėmis daugiau.

Ne paslaptis, kad A. Pugačiova visokeriopai stengiasi nepasiduoti laiko tėkmei – rusų žiniasklaidoje ne kartą spėliota, kiek ir kokių plastinių operacijų gali būti pasidariusi primadona.

Ir nors ji apie intervencijas savo grožiui nedaugžodžiauja, ekspertų teigimu, A. Pugačiovos veido bruožus ne kartą koregavo chirurgo skalpelis.

„Galiu taip pasidaryti makiažą, kad veidas atrodys liesesnis, o jūs nutarsite, kad pasidariau plastinę operaciją, – viename interviu sakė ji.

„Alla Borisovna, be jokios abejonės, naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis. Žinoma, jos išvaizda kito pamažu. Mano nuomone, plastine chirurgija ji susižavėjo ir pirmosioms procedūroms pasiryžo būdama maždaug 35-erių“, – kalbėjo prestižinėje Maskvos klinikoje dirbantis veido ir žandikaulių chirurgas Aleksandras Vdovinas.

Jaunatvišką įvaizdį A. Pugačiova stengiasi palaikyti ir rinkdamasi drabužius. 69-erių moteris nevengia vilkėti trumpų suknelių ar mūvėti plėšytų džinsų ir sportinių kostiumėlių, prie kurių derina grubius aulinukus ar sportinius batelius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)