Žydri šešėliai

Žydra spalva nepalieka podiumų. Galima dengti visą voką, galima brėžti storą pravedimą. Pats populiariausias atspalvis – švelnus akvamarino.

Pravedimai

Jau kelintą sezoną pravedimai valdo, man rodos, dabar jų kulminacija. Taigi, klasika irgi čia pat, pavyzdžiui, išsklaidyti pravedimai, kaip „Givenchy“. Bet vis tik vizažistai naudoja daugiau fantazijos: pravedimai su strazais „Prada“ pristatyme arba priklijuojami pravedimai Jeremy Scotto pristatyme.

Rausvas makiažas

Voką padenkite rausvais šešėliais ir papildykite šį makiažą gausiai nudažytomis blakstienomis arba spalvotu tušu (taip taip, juk sakiau, kad spalvų netrūks), pvz., alyvų spalvos, kaip „Anna Sui“, arba žydru tušu, kaip „Christian Siriano“.

Blakstienos

Rodos, visai neseniai pasakojau apie švelniai pradažytas blakstienas. Viskas. Pamirštame. Grįžtame prie masės. Siekdamos tokio efekto, galite naudoti tik tušo šepetėlio galiuką – taip blakstienos bus storesnės.

Spindesys

Viena iš gaivių naujienų šį sezoną – vidinių akių kampučių paryškinimas. Tai vienas greičiausių ir paprasčiausių būdų atšviežinti žvilgsnį ir padaryti akis vizualiai didesnes. Pakanka turėti tik pieštuką (šešėlius) sidabro, perlo arba aukso spalvos.

Nepilnai padažytos lūpos

Tinginukių džiaugsmui. Nors, prisipažinsiu, man tai labai gražu! Pusiau nuvalytų lūpų efektas, mmm. Pasirinkite pigmentuotą lūpdažį ir pirštu denkite dažą ant lūpų tapšnojamaisiais judesiais. Papildomai galite naudoti lūpų blizgį ar balzamą.

Šokoladinis lūpdažis

Viena svarbiausių spalvų šį rudenį – šokoladinė. Kolekcijų pristatymuose vizažistai dažniausiai naudojo sausas matines tekstūras. Pasižvalgykite „Gareth Pugh“, „Area“, „Anteprima“.

Nuotr. Vida Press

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)